Το LG Optimus Vu: τώρα κυκλοφορεί στην Ελλάδα

01:26 20/11/2012 - Πηγή: PC Nea
Το Optimus Vu:, μετά την επιτυχία που σημειώνει σε Κορέα και Ιαπωνία, κυκλοφορεί από σήμερα και στην ελληνική αγορά. Με την παγκοσμίως πρώτη οθόνη 5 ιντσών και με αναλογία 4:3, το Optimus Vu: κάνει τη διαφορά μεταξύ των παραδοσιακών tablets και των smartphones, για μια μοναδική εμπειρία smart
συσκευής.

Από την πρώτη του εμφάνιση στην Κορέα το Μάρτιο, το Optimus Vu: πούλησε πάνω από 500.000 συσκευές, αναδεικνύοντας την αποδοχή του και την επιτυχία του. Η αποδοχή που έλαβε η συσκευή στην Κορέα προέτρεψε την LG να παρουσιάσει το Optimus Vu: στην Ιαπωνία, όπου έχει λάβει θετικά σχόλια από τους Ιάπωνες καταναλωτές.

Το Optimus Vu: είναι εφοδιασμένο με το γρήγορο επεξεργαστή 4-PLUS-1™ NVIDIA Tegra 3 Quad-Core, που προσφέρει μια εκπληκτική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και απαιτήσεων για ισχύ. Σε συνδυασμό με την IPS οθόνη υψηλής ανάλυσης 5 ιντσών και με αναλογία 4:3, το Optimus Vu: θα κυκλοφορήσει με μια αναβαθμισμένη έκδοση των QuickMemo™ και Notebook, δύο λειτουργιών που μπορούν να αξιοποιηθούν στο μέγιστο χάρη στη μεγάλη οθόνη του.

«Η διαφορετική του σύνθεση κάνει το Optimus Vu: μοναδικό ακόμα και για τη κατηγορία των smartphones 5 ιντσών, τα οποία αναμένουμε να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία, όταν γίνουν ευρέως πιο διαθέσιμα», δήλωσε ο κος Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications (MC) & ISP Director της LG για την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα