Το PC NEA παρέχει υποτροφίες στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ!

16:52 9/8/2012 - Πηγή: PC Nea
Το blog μας, σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, προσφέρει ένα σημαντικό δώρο σε όλους τους επισκέπτες μας. Συγκεκριμένα, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να σπουδάσετε στο Computing School του ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε μια από τις ακόλουθες ειδικότητες:
-Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής

-Τεχνικός
Προγραμματισμού Παιχνιδιών &  Ψυχαγωγικών Εφαρμογών (Video Games)

-Τεχνικός Εφαρμογών Ιατρικής Πληροφορικής

-Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών

-Τεχνικός Τεχνολογίας Internet

-Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα (Multimedia)

-Τεχνικός Συστημάτων Υπολογιστών

-Διαχειριστής Τεχνολογίας Internet-Intranet

-Τεχνικός Η/Υ & Ηλεκτρονικών Μηχανών Γραφείου

Aυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να συμπληρώσετε μία ειδική online φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία σας. Έτσι, θα κερδίσετε επιδότηση διδάκτρων 1.200 € ανά έτος, για σπουδές στις ειδικότητες Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

1. O Διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 10/08/2012 έως 30/09/2012.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι επισκέπτες του http://pcnea.blogspot.gr/. Συγκεκριμένα, μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας με τα στοιχεία τους την ειδική φόρμα που θα βρουν στο https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFRrczRYeEJfbFhGdW9vajJPbERjeXc6MQ#gid=0. Θα ληφθούν υπ’ όψιν μόνο συμμετοχές που ανταποκρίνονται στην παραπάνω διαδικασία.

 3. Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι του PC NEA και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους.

4. Όλοι  οι συμμετέχοντες που θα συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής, κερδίζουν επιδότηση διδάκτρων 1.200 € για κάθε έτος σπουδών στις ειδικότητες του Computing School του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

5. Η επιδότηση διδάκτρων αφορά αυστηρά και μόνο στα δίδακτρα των σπουδών και όχι στα fees, έξοδα εγγραφής, ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική υποχρέωση προς τρίτους (πανεπιστημιακοί φορείς, κρατικοί φορείς) που συνοδεύουν την εγγραφή σε πρόγραμμα σπουδών.

6. Η επιδότηση διδάκτρων αφορά αυστηρά και μόνο στα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ που θα λειτουργήσουν κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2012-2013 .

7. Η επικοινωνία με τους νικητές για την ενημέρωση σχετικά με την επιδότηση διδάκτρων θα γίνεται τηλεφωνικά, στον αριθμό τον οποίο οι ίδιοι απέστειλαν για την συμμετοχή τους. Σε περίπτωση που είναι αδύνατον να ειδοποιηθεί κάποιος νικητής λόγω λαθεμένων στοιχείων επικοινωνίας, θα χάνει αυτομάτως το δικαίωμα να παραλάβει το δώρο του.

8. Οι παρόντες όροι, κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού, θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα http://www.iek-xini.edu.gr.

9. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα