Το appgaraz στο 2ο Συνέδριο InfoCom Apps

10:48 18/2/2012 - Πηγή: PC Nea
To appgaraz.gr θα βρίσκεται, ως χορηγός επικοινωνίας, στο 2ο Συνέδριο InfoCom Apps που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012.
Με δεδομένη την τεράστια σημασία και χρησιμότητα που έχουν πλέον στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μας οι ψηφιακές συσκευές κινητής επικοινωνίας,οι κάθε λογής εφαρμογές (είτε δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι’ αυτές, είτε μεταφέρθηκαν απο το χώρο των υπολογιστών) στηρίζουν τις ατομικές ανάγκες κάθε χρήστη και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που
αξιοποιούμε το Internet, ανοίγοντας νέους δρόμους και δίνοντας καινοτόμες ή απλά πρακτικές λύσεις, εκεί όπου προηγουμένως υπήρχαν εμπόδια ή και αδιέξοδα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η παραγωγή εφαρμογών και η χρήση τους αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο, σπάζοντας το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ δημοφιλίας και αφήνοντας πλέον πίσω, από πλευράς κίνησης, τις εφαρμογές φωνής και τα μηνύματα. Μάλιστα, η ενίσχυση αυτού του τομέα συνοδεύεται από τη διεύρυνσή του σε νέους τομείς δραστηριότητας, όπως το marketing και η online διαφήμιση, αλλά και νέα πεδία εφαρμογών, όπως οι «έξυπνες» τηλεοράσεις και τα «έξυπνα» σπίτια..

Στόχος του 2ου Συνεδρίου InfoCom Apps –το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Εταιριών Κινητής Τηλεφωνίας, του IAB Hellas και του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος- είναι να αναδειχθεί και να «εικονογραφηθεί», μέσα από τις εισηγήσεις και τις παρουσιάσεις, η μετάβαση από τη νέα τεχνολογία στη νέα οικονομία, με καταλύτη τις εφαρμογές. Παράλληλα φιλοδοξία του είναι να αποτελέσει, για άλλη μια χρονιά, το σημείο συνάντησης όλων των παραγόντων της συγκεκριμένης αγοράς, από δίκτυα κινητής και κατασκευαστές συσκευών ως εκπροσώπους των media, εταιρίες συμβούλων, στελέχη marketing κλπ.

Οι ενότητες του 2ου Συνεδρίου InfoCom Apps είναι:

1η Ενότητα: Smart it all!
Εκπρόσωποι των δικτύων κινητής τηλεφωνίας θα παρουσιάσουν τη στρατηγική τους σχετικά με τις εφαρμογές, τα «έξυπνα» κινητά και τα tablets, αλλά και το ρόλο τους στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται, ενώ οι κατασκευαστές συσκευών (των Smart TV περιλαμβανομένων) θα αναδείξουν τις δυνατότητες διασύνδεσης, αλληλεπίδρασης και ικανοποίησης των αναγκών των χρηστών, στο πλαίσιο ενός δικτυωμένου κόσμου.

2η Ενότητα: Apps for Business
Μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, οργανισμοί και φορείς θα περιγράψουν τα οφέλη που αποκόμισαν, υιοθετώντας εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να βελτιώσουν τη λειτουργία τους και να ενισχύσουν τη θέση τους έναντι του ανταγωνισμού με σύγχρονα και αποτελεσματικά «εργαλεία», ιδιαίτερα στους χώρους του marketing και της παραγωγής.

3η Ενότητα: It’s an App World!
Οι developers, οι ίδιοι οι δημιουργοί, παίρνουν το λόγο σ’ αυτή την ενότητα, για να περιγράψουν και να επιδείξουν τη δουλειά τους, αναλύοντας τη λειτουργία κάθε εφαρμογής μαζί με τους σκοπούς και τα οφέλη της, «φωτίζοντας» παράλληλα το γεγονός πως, μέσα από αυτές, αλλάζει ο τρόπος που μαθαίνουμε, εργαζόμαστε, διασ
Keywords
Τυχαία Θέματα