Το dragonseason.com προσφέρει Guild Wars 2!

13:08 14/8/2012 - Πηγή: PC Nea
Αποφασίσατε, επιτέλους, ότι το Guild Wars 2 είναι το παιχνίδι που σας ταιριάζει; Σας έψησε κάποιος φίλος σας ή πειστήκατε μόνοι σας διαβάζοντας τα άρθρα και το forum των DragonSeason;

Δεν ξέρετε από πού να το παραγγείλετε, πώς να το παραλάβετε, τι θα σας κοστίσει και αν θα προλάβετε να παίξετε σε 10 μέρες που ξεκινάει;

Χάρη στις ArenaNet και NCSoft, οι οποίες
για άλλη μία φορά αποδεικνύουν ότι ξέρουν να επιβραβεύουν τη κοινότητά τους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που τους δείχνει τόσα χρόνια, το dragonseason.com προσφέρει δύο Collector's Editions (CE) και τέσσερις Standard Editions (SE) του παιχνιδιού!

Προτού περάσουμε στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε το πολυπόθητο κουτάκι, ή μπαουλάκι, υπάρχει μία βασική προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό: πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο dragonseason.com. Αυτό το ελάχιστο, είναι το μόνο που ζητείται από εσάς και είναι εξαιρετικά απλό να το κάνετε: απλά επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα και συμπληρώστε μία αίτηση.

Αφού τελειώσετε με αυτό το απλό διαδικαστικό θεματάκι, διαλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους, ανάλογα με το ποια έκδοση (CE ή SE) του παιχνιδιού θέλετε να διεκδικήσετε:

1) Για συμμετοχή στο διαγωνισμό με τις δύο Collector's Editions, διαβάστε τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ.
2) Οι δύο από τις Standard Editions θα δοθούν στους νικητές τής διαδικασίας που περιγράφεται εδώ.
3) Οι υπόλοιπες δύο Standard Editions θα δοθούν με κλήρωση σε δύο άτομα από αυτούς που θα κάνουν τα εξής: κάντε follow στο twitter και κάντε tweet τη φράση "I've entered the @DragonSeasonCom contest to win one of two Standard Editions of #GuildWars2, you can enter too: goo.gl/8oMNR". Στη συνέχεια συμπληρώστε αυτή τη φόρμα.
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα