Το όραμα της Ericsson για μια Διαδικτυωμένη Κοινωνία

15:26 23/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Ericsson προωθεί το όραμά της για τη δημιουργία ενός κόσμου καθολικής επικοινωνίας μέσω της καινοτομίας, της τεχνολογίας και των βιώσιμων επιχειρηματικών λύσεων και το προβάλλει μέσα από τη δημιουργία ενός μικρής διάρκειας video documentary “On The Brink
of a Networked Society”.
Στο documentary παρουσιάζεται το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της κινητής ευρυζωνικότητας μέσα από τα μάτια της Ericsson. Οι αλλαγές συμβαίνουν γρήγορα και μας επιφυλάσσουν ένα συναρπαστικό μέλλον σε πολλούς διαφορετικούς τομείς από την Υγεία, την Εκπαίδευση, τις Μεταφορές, την Ενέργεια, τη Γεωργία έως τη Μουσική και τη Ψυχαγωγία, δημιουργώντας ένα νέο κόσμο.

Σύμφωνα με την Ericsson είμαστε στην αρχή της Διαδικτυωμένης Κοινωνίας, στην οποία εμφανίζονται συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες που αλλάζουν εντελώς την αγορά και δημιουργούν νέες προσδοκίες, οι οποίες επιδρούν θετικά στην ανθρώπινη συμπεριφορά.

Οι αλλαγές που θα φέρει η κινητή ευρυζωνικότητα και η πρόοδος που θα σημειωθεί μέσα στην επόμενη δεκαετία θα είναι πολύ μεγαλύτερη σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. «Βλέπουμε τα πιθανά οφέλη που προκύπτουν όταν οι άνθρωποι συνδέονται με έξυπνο τρόπο.

Όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος, αλλάζει τη ζωή του, όταν όλα είναι συνδεδεμένα, αλλάζει ο κόσμος. Αυτή είναι η ουσία της Διαδικτυωμένης Κοινωνίας». Hans Vestberg, CEO of Ericsson.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα