Βράβευση του MEDITERRANEAN COLLEGE στο 3ο Πολυσυνέδριο "Καινοτομία & Ανάπτυξη"

16:32 21/11/2012 - Πηγή: PC Nea
Το Mediterranean College του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, βραβεύτηκε για την εκπαιδευτική του συμβολή στην ανάπτυξη, κατά τη διάρκεια του 3ου πολυσυνεδρίου «Καινοτομία & Ανάπτυξη», που διοργάνωσε το διαδικτυακό κανάλι ka-business.gr, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Porto Pallace στη Θεσσαλονίκη.

Το βραβείο για το Mediterranean College
παρέλαβε ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλής Ξυνής, από τα χέρια του Προέδρου του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου - Ελλάδας, Άκη Πηγασίου.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο κ. Ξυνής είπε πως η βράβευση ανήκει σε όλους τους συνεργάτες του Ομίλου ΞΥΝΗ, οι οποίοι παλεύουν εδώ και δεκαετίες για να καινοτομήσουν στην εκπαίδευση. Στη συνέχεια ο κ. ΞΥΝΗΣ αναφέρθηκε σε μία νέα πρωτοβουλία που θα εγκαινιαστεί άμεσα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, το «Κέντρο Επιχειρηματικότητας». Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είπε ο κ. Ξυνής, είναι η προετοιμασία των νέων πάνω στην τέχνη του επιχειρείν. Μέσα από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας οι νέοι θα μπορούν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους, και να πραγματοποιήσουν τις ιδέες αυτές μέσα στην Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα του πολυσυνεδρίου, το οποίο κάλυψε καίρια θέματα, που αφορούν στις Επιχειρηματικές προοπτικές εν μέσω οικονομικής κρίσης, στην Καινοτομία της Θεσσαλονίκης, στη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, στον Τουρισμό και στο ρόλο των Δημοσιογράφων στα Νέα Μέσα, συμμετείχαν και ακαδημαϊκά στελέχη του Mediterranean College. Συγκεκριμένα στην ενότητα της καινοτομίας συμμετείχε ως εισηγητής ο Δρ. Λεωνίδας Χατζηθωμάς, Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, και Εκπαιδευτικός Συνεργάτης Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Στην ενότητα του Τουρισμού συμμετείχε ως εισηγητής ο Δρ. Περικλής Γομπάκης, Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, και Reservation Manager στο Sani Beach Club.

Επίσης στο πολυσυνέδριο συμμετείχαν ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Γ.Γ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιώτης Κοκκόρης, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ Δημήτριος Λακασάς, ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ Νικόλαος Πέντζος, ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου - Ελλάδος, Άκης Πηγασίου και ο Δρ. Νικόλαος Χουρβουλιάδης Σύμβουλος του Αν. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.300 σύνεδροι, μεταξύ των οποίων Αντιπεριφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχοι από νομούς της Βόρειας Ελλάδας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πολιτικοί, εκπρόσωποι του Ελληνοουκρανικού και Βουλγαρικού Συνδέσμου, ελεύθεροι επαγγελματίες, νομικοί, οικονομολόγοι, ασφαλιστές, σύμβουλοι επιχειρήσεων, λογιστές, μεσίτες, έμποροι, βιομήχανοι, βιοτέχνες, επενδυτές, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, επιστημονικό δυναμικό και φοιτητές οικονομικής κατεύθυνσης από Φλώρινα, Καβάλα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.b
Keywords
Αναζητήσεις
δρ γομπακης
Τυχαία Θέματα