5 πλήρεις υποτροφίες αξίας €42.500 από το CIIM και το SigmaLive

To CΙΙΜ και το Sigmalive ανακοινώνουν τους πέντε τυχερούς που εξασφάλισαν ισάριθμες, πλήρεις υποτροφίες για σπουδές, σε αντίστοιχο αριθμό μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Cyprus International Institute of Management (CIIM). Η επιλογή των νικητών έγινε κατόπιν αξιολόγησης στην βάση ακαδημαϊκών κριτηρίων και εργασιακής πείρας.

Οι πέντε τυχεροί είναι οι:

Μενοίκου Νίνα ΜιράνταΔέσποινα ΗροδότουΣκεύη ΚυριάκουΑντώνης Χαραλάμπους καιΓεώργιος Σταύρου

Οι υποτροφίες

παραδόθηκαν στους νικητές, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Συγκρότημα Δίας, στην Λευκωσία.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Κοσμήτορας και Διευθυντής του CIIM, κ. Θεόδωρος Παναγιώτου, συνεχάρη τους 5 νικητές και ευχήθηκε σε όλους, καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία.  Απευθυνόμενος στους νικητές, ο κος Παναγιώτου τόνισε ότι «το CIIM, είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεστε, για να πραγματοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους». Ο κ. Παναγιώτου ανέφερε ότι υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, γεγονός το οποίο, όπως είπε, επιβεβαιώνει ότι το Cyprus International Institute of Management, αποτελεί ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα αριστείας. Οι 5 νικητές, σημείωσε ο Κοσμήτορας και Διευθυντής του CIIM, ξεχώρισαν για τις υψηλές τους ακαδημαϊκές επιδόσεις, το ήθος καθώς και για την αξιόλογη εργασιακή τους εμπειρία.

H Διευθύντρια του SigmaLive, κα Ξάνθη Μάρκου, συνεχάρη με την σειρά της τους νικητές και ευχαρίστησε το CIIM για αυτή την συνεργασία, η οποία, όπως είπε, δίνει την ευκαιρία σε 5 φοιτητές να φοιτήσουν στο Cyprus International Institute of Management και να αποκτήσουν ένα υψηλού επιπέδου Μεταπτυχιακό τίτλο, ο οποίος αναμένεται να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες.

Σε σύντομες δηλώσεις τους, οι φοιτητές που παρέλαβαν δια ζώσης τις υποτροφίες τους, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους και τις θερμές τους ευχαριστίες προς το CIIM και το SigmaLive για την πολύ μεγάλη ευκαιρία που τους δίδεται να σπουδάσουν σε ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου. Εξέφρασαν επίσης την ικανοποίησή τους γιατί επελέγησαν μεταξύ εκατοντάδων άλλων υποψηφίων που εξέφρασαν ενδιαφέρον και δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό.  

Όλα τα Προγράμματα σπουδών του CIIM, είναι πιστοποιημένα από το  ΔΙΠΑΕ και αναγνωρισμένα από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.

Το Cyprus International Institute of Management είναι Κέντρο Αριστείας στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση και την έρευνα, με εξειδίκευση στη διεύθυνση επιχειρήσεων, τη δημόσια διοίκηση και ηγεσία, τα χρηματοοικονομικά και τις νέες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η ανάλυση δεδομένων. Από την ίδρυσή του το 1990, το CIIM  πρωτοπορεί σε όλους αυτούς τους τομείς, προσαρμόζοντας τα εκπαιδευτικά του προγράμματα στις ραγδαίες μεταβολές της αγοράς και της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.ciim.ac.cy ή επικοινώνησε στο 77 77 24 46.

Keywords
Τυχαία Θέματα
€42 500, CIIM,SigmaLive