AEK: Άριστη τακτικά… άτυχη στο τέλος

Με πολύ έξυπνη τακτική ο Τόμας Κρίστιανσεν, παρά τις σημαντικές απουσίες, κατάφερε και έστησε πολύ καλά την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και στο τέλος αδίκησε τον εαυτό της.

Αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι οι «κιτρινοπράσινοι» μπορούσαν να φύγουν με ένα καθοριστικό διπλό από την πρωτεύουσα, αλλά ήταν και άτυχοι, αφού δέχθηκαν την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά.

Αν έλεγε κάποιος από πριν στην ομάδα της Λάρνακας ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο και θα έπαιρνε έναν βαθμό, δεν θα έλεγε όχι, αλλά με βάση τον τρόπο με τον

οποίο αγωνίστηκε μπορούσε να μη λυγίσει στο τέλος και να έκανε αποφασιστικό άλμα για την Ευρώπη.

Ο κύριος Κρίστιανσεν τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να έπαιρνε τη νίκη και τους πληγώνει το χρονικό σημείο που ισοφαρίστηκαν χωρίς να δεχθούν ιδιαίτερη πίεση. Αυτό μπορεί να απογοητεύει την ΑΕΚ, αλλά και πάλι από αυτήν θα εξαρτηθεί ο στόχος της Ευρώπης, από τη στιγμή που δεν ηττήθηκε από την Ομόνοια εκτός έδρας.

Η βαθμολογία δεν έχει αλλάξει. Αυτό που αλλάζει για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, είναι το γεγονός ότι ο Τόμας Κρίστιανσεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Μασάνα, Τομάς και Λαρένα που εξέτισαν την ποινή τους, αν και έμεινε ευχαριστημένος από αυτούς που τους αντικατέστησαν.

Ο μόνος που θα είναι στο απουσιολόγιο θα είναι ο Καταλά ο οποίος συμπλήρωσε έξι κίτρινες. Στο όριο καρτών είναι άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές. Ο Μπόλιεβιτς και ο Εγγλέζου που τις έκαναν χθες πέντε και οι Κολαούτι, Κάντε και Σκοπελίτης που είχαν από τρεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα