AEK: Κάτι ισάξιο ή καλύτερο

Μπορεί να αποχώρησε ο Βάντερ , όμως στην ΑΕΚ εντείνουν τις προσπάθειες για να βρούν τον αντικαταστάτη του. Ο Τσάβι Ρόκα και Κριστιάνσεν θα κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε να βρούν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή που θα είναι βαρόμετρο στην προσπάθεια που θα γίνει στην νέα σεζόν.

Πέραν απο τον Βάντερ υπάρχουν και άλλες θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση, όμως είναι δεδομένο ότι οι Λαρνακείς θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να καλύψουν το κενό του Βραζιλιάνου με τον καλύτερο

δυνατό τρόπο. Θέλουν να βρούν τον νέο ηγέτη της ομάδας που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο στόχος είναι να βρούν κάτι ισάξιο ή ακόμη κάτι καλύτερο , αφου υπάρχει περισσότερη οικονομική άνεση μετά τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Ήδη εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Στην ΑΕΚ υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο. Άλλωστε το απέδειξαν την περσινή σεζόν , που η αποστολή τους ήταν ακόμη πιο δύσκολη. Υπάρχει αισιοδοξία ότι η ΑΕΚ της νέας σεζόν θα είναι πιο ισχυρή και πιο απαιτητική για να υλοποιήσει τους μεγάλους στόχους.

Σίγουρα η περίπτωση του αντι Βάντερ θα παίξει σημαντικό ρόλο και αυτό το ξέρουν πολύ καλά στην ΑΕΚ. Για αυτό ετοιμάζονται για να βρούν τον νέο ηγετή....

Keywords
Τυχαία Θέματα