Altamira Real Estate: Επενδυτικές ευκαιρίες με εμπορικά και τουριστικά ακίνητα

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Κύπρου, τα βορειοδυτικά παράλια στην επαρχία Πάφου, η Altamira Real Estate παρουσιάζει τέσσερα προνομιακά εμπορικά και τουριστικά ακίνητα.

Κατά τα τελευταία χρόνια η περιοχή καταγράφει σημαντική τουριστική και οικιστική ανάπτυξη, καθώς και αντίστοιχο επενδυτικό ενδιαφέρον, με την ανέγερση νέων ξενοδοχειακών μονάδων, πολυτελών κατοικιών και τουριστικών καταλυμάτων. Άλλωστε, τα βορειοδυτικά παράλια της Κύπρου

αποτελούν από τους πλέον δημοφιλείς παραθεριστικούς προορισμούς του νησιού, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω των πανέμορφων παραλιών τους.

Δεν αποτελεί, επομένως, τυχαίο γεγονός ότι μεγάλος αριθμός Κυπρίων και ξένων αγοραστών επιδεικνύει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον στις συγκεκριμένες περιοχές, αγοράζοντας ακίνητα σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από ό,τι στα αστικά κέντρα και συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής, σε συνδυασμό και με τα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς

Τουριστικό συγκρότημα με πισίνα πωλείται στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, σε απόσταση μόλις 220 μέτρων από τη θάλασσα. Το ακίνητο αποτελείται από μία κατοικία και 17 διαμερίσματα, 13 ενός υπνοδωματίου και τέσσερα στούντιο. Με συνολικό εμβαδόν 1.397 τ.μ., η ανάπτυξη τοποθετείται σε οικιστικό τεμάχιο γης έκτασης 3.960 τ.μ.. Βρίσκεται εντός της Πολεοδομικής Ζώνης Η2 και έχει συντελεστή δόμησης 90%.

Κτισμένο σε μια ειδυλλιακή και όμορφη τοποθεσία, κοντά στην τουριστική περιοχή του Λατσιού, το ακίνητο αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική επενδυτική επιλογή, καθώς δεν υπόκειται σε ΦΠΑ, παρουσιάζει πολύ προσιτό κόστος ανακαίνισης και βρίσκεται σε μια περιοχή με αυξημένη ζήτηση για ακίνητα. Το γεγονός ότι πωλείται το όλο μερίδιο, δίνει στον υποψήφιο αγοραστή τον πλήρη και άμεσο έλεγχο του ακινήτου.

Πόλη Χρυσοχούς

Τουριστικό συγκρότημα με 17 διαμερίσματα και ένα κατάστημα πωλείται στην Πόλη Χρυσοχούς. Το ισόγειο αποτελείται από έξι διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και το κατάστημα, ενώ ο 1ος όροφος από οκτώ διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και δύο στούντιο. Ο 2ος όροφος αποτελείται από ένα διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων.

Με συνολικό εμβαδόν 1.128 τ.μ., η ανάπτυξη τοποθετείται σε οικιστικό τεμάχιο εμβαδού 2.506 τ.μ. και εμπίπτει σε Πολεοδομική Ζώνη Κα6, με συντελεστή δόμησης 90%.

Ιδανικά τοποθετημένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, με καλές προσβάσεις στη θάλασσα και στο Λατσί, το ακίνητο δεν υπόκειται σε ΦΠΑ. Το γεγονός ότι πρόκειται για ετοιμοπαράδοτο κτήριο που πωλείται ολόκληρο, αποτελεί σημαντικό επενδυτικό πλεονέκτημα, καθώς ο υποψήφιος αγοραστής αποφεύγει το υψηλό κατασκευαστικό κόστος, διασφαλίζοντας επιπλέον τον πλήρη έλεγχο της οικοδομής.

Νέο Χωριό

Μοναδικό χωράφι με θέα στη θάλασσα πωλείται στο Νέο Χωριό. Ιδανικά τοποθετημένο μόλις 180 μέτρα μακριά από τη θάλασσα, το τεμάχιο διαθέτει εμβαδό 7.962 τ.μ. και είναι ιδανικό για την οικοδόμηση ενιαίας ανάπτυξης τουριστικών διαμερισμάτων. Διαθέτει πρόσωπο σε δημόσιο δρόμο 95 μέτρα και εμπίπτει στην Πολεοδομική Ζώνη Τ3α, επιτρέποντας ένα ευρύ φάσμα αναπτύξεων με ξενοδοχεία, τουριστικά χωριά, επαύλεις κ.λπ..

Απολαμβάνοντας τα οφέλη μιας εξαιρετικής τουριστικής τοποθεσίας, αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του ακίνητο λόγω μειωμένης προσφοράς τεμαχίων με θέα στη θάλασσα. Για το εν λόγω ακίνητο, η Altamira Real Estate έχει προχωρήσει σε ένα προκαταρκτικό σχεδιασμό στον οποίο εντός του τεμαχίου θα μπορούσαν να χωροθετηθούν 24 διαμερίσματα, κοινόχρηστη πισίνα αλλά και χώροι πρασίνου. Με βάση τον συγκεκριμένο σχεδιασμό, η αμφιθεατρική ανάπτυξη θα έχει συνολικό εμβαδόν 2.065 τ.μ., με κάθε διαμέρισμα να διαθέτει 84 τ.μ. εσωτερικούς χώρους.

Το μεγάλο εμβαδόν του τεμαχίου δίνει ευελιξία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, αντιπροσωπεύοντας μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή, με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%.

Keywords
Τυχαία Θέματα