Altamira Real Estate: Ετοιμοπαράδοτα οικόπεδα από μόλις €87.000 στη Λαπάτσα

Η εταιρεία παρουσιάζει 15 μοναδικές ευκαιρίες, σε ασυναγώνιστες τιμές

Προτάσεις που ξεχωρίζουν, σε μία από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, παρουσιάζει η Altamira Real Estate. Στο πλαίσιο νέας εκστρατείας, η εταιρεία διαθέτει 15 ετοιμοπαράδοτα οικιστικά οικόπεδα στην περιοχή Λαπάτσα, σε τιμές προσφοράς

που ξεκινούν από μόλις €87.000.

Τα οικόπεδα βρίσκονται σε απόσταση μόλις 450 μέτρα από τον δημοφιλή πολυχώρο “Lapatsa Countryside Venue” και 200 μέτρα νότια από τον συνδετικό δρόμο Τσερίου - Δευτεράς, ενώ προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πρωτεύουσας.

[Δείτε ΕΔΩ τα ακίνητα της εκστρατείας]

Τα 15 ολοκληρωμένα οικόπεδα πωλούνται σε τιμές που αρχίζουν από €87.000 και φθάνουν μέχρι και τις €96.000, ενώ θεωρούνται ως μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες, εάν λάβει κανείς υπόψη την ταχεία οικιστική ανάπτυξη που παρουσιάζει η περιοχή. Έχουν εμβαδόν που κυμαίνεται μεταξύ 521 τ.μ. και 537 τ.μ. και διαθέτουν ορθογώνιο σχήμα, ομαλή και επίπεδη επιφάνεια καθώς και μεγάλο πρόσωπο που εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου. Επιπλέον, εμπίπτουν στην Πολεοδομική Ζώνη Η3, η οποία επιτρέπει ποσοστό κάλυψης 35% και δίνει Συντελεστή Δόμησης 60%.

Το μέγεθος των ακινήτων είναι κατάλληλο για ανέγερση ανεξάρτητης και ευρύχωρης κατοικίας ή/και συγκροτήματος κατοικιών, καθιστώντας τα ιδανική επένδυση τόσο για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες οικοπεδοποίησης του διαχωρισμού των τεμαχίων έχουν ολοκληρωθεί, ενώ έχει εκδοθεί όλα τα αναγκαία πιστοποιητικά. Συνεπώς, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίηση του ακινήτου.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 και ώρα 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, www.altamirarealestate.com.cy, ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα