Altamira : Νέα εβδομάδα, νέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα

Με προνομιακές κατοικίες και διαμερίσματα σε όλη την Κύπρο, επανέρχεται και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Τοποθετημένα σε ελκυστικές οικιστικές περιοχές, όπως τα Λατσιά, η Λακατάμεια, η Ορόκλινη, το Κίτι, το Πολέμι και το Παραλίμνι, τα ακίνητα που παρουσιάζει η εταιρεία ικανοποιούν ένα μεγάλο εύρος επενδυτικών αναγκών,

ενώ εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ. Παράλληλα, το γεγονός ότι είναι είτε ετοιμοπαράδοτα είτε σε προχωρημένο στάδιο κατασκευής, τα καθιστά επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, οι οποίες διασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση στο κατασκευαστικό κόστος.

Κατοικίες υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Κύπρο

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζει κενή διώροφη κατοικία στη Λακατάμεια, στην τιμή των €215.000. Σε πολύ κοντινή απόσταση από τη λεωφόρο Αρχιεπίσκοπου Μακάριου Γ’, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 240 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, τέσσερα υπνοδωμάτια, κυρίως μπάνιο, αποχωρητήριο και σοφίτα. Εξωτερικά, διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης, ψησταριά και κήπο. Είναι ιδανική για νεαρά ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν την πρώτη τους κατοικία.

Στην Ορόκλινη εντοπίσαμε κενή διώροφη έπαυλη με πισίνα, στην τιμή του €1.415.000. Απολαμβάνοντας μακρινή θέα στη θάλασσα, η έπαυλη βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία, κοντά στον πυρήνα του χωριού και τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας­– Αγίας Νάπας. Το ακίνητο διαθέτει μεγάλο εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1.221 τ.μ., ενώ είναι τοποθετημένο σε τεμάχιο γη με έκταση 1.515 τ.μ.. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, αποχωρητήριο και ένα υπνοδωμάτιο. Ο όροφος διαθέτει καθιστικό, πλυσταριό με κουζίνα και τέσσερα υπνοδωμάτια. Στο υπόγειο υπάρχει πλυσταριό, δωμάτιο υπηρεσίας, δύο αποχωρητήρια, σάουνα, γυμναστήριο, μηχανοστάσιο και χώρος στάθμευσης για τέσσερα οχήματα. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει σοφίτα, ενώ εξωτερικά υπάρχει πλακόστρωτη αυλή, κιόσκι, ψησταριά, ανοικτή κουζίνα με καθιστικό, ντους με αποχωρητήριο και πισίνα. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία, τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα.

Στο Κίτι πωλούνται  τέσσερις ημιτελείς κατοικίες προς €950.000. Οι κατοικίες τοποθετούνται σε μια εξαιρετική περιοχή, κοντά στη λεωφόρο Μενεού και το Γυμνάσιο Κιτίου, απολαμβάνοντας εξαιρετική πρόσβαση στην παραλία. Το χωράφι επί του οποίου τοποθετούνται τα ακίνητα έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο με πρόσωπο 90 μέτρα. Οι τρεις κατοικίες βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσης του σκελετού και η μία στο στάδιο της τοιχοποιίας. Δεδομένου ότι ακόμη βρίσκονται υπό κατασκευή, ο επενδυτής έχει την ευχέρεια να επιλέξει τα τελειώματα της επιλογής του.

Στον Πύργο Λεμεσού ξεχωρίσαμε μία ημιτελής ξύλινη κατοικία προς €120.000. Τοποθετημένη σε μια ήσυχη τοποθεσία, κοντά στη λεωφόρο Γρήγορη Αυξεντίου, το κέντρο αλλά και τις παραλίες της πόλης, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 480 τ.μ. και βρίσκεται εντός τεμαχίου γης με έκταση 4.052 τ.μ.. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δωμάτιο παιχνιδιών, αποχωρητήριο, κυρίως μπάνιο, κουζίνα, καθιστικό, σαλόνι με τραπεζαρία, δύο γραφεία, χώρο στάθμευσης, αποθηκευτικό χώρο και αποθήκη με πλυσταριό. Το ακίνητο βρίσκεται σε στάδιο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός και μέρος της τοιχοποιίας, γεγονός που δίνει την ευχέρεια στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη να επιλέξει τα τελειώματα της επιλογής του.

Στο Πολέμι εντοπίσαμε κενή διώροφη κατοικία με πισίνα, στην τιμή των €260.000. Πολύ κοντά στο κέντρο της κοινότητας, το Λύκειο/Γυμνάσιο Πολεμίου, αλλά και την πόλη της Πάφου, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 217 τ.μ. και αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, κουζίνα με καθιστικό και τζάκι, αποχωρητήριο και κυρίως μπάνιο. Είναι ιδανική για ιδιοχρησία αλλά και για ενοικίαση.

Κενή διώροφη κατοικία με πισίνα πωλείται στα Μανδριά προς €350.000. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού και το αεροδρόμιο, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 205 τ.μ.. Αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με κουζίνα και τραπεζαρία, αποχωρητήριο, τέσσερα υπνοδωμάτια, κυρίως μπάνιο, καθώς και χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και αποτελεί μοναδική επιλογή για ιδιοκατοίκηση καθώς και για ενοικίαση, αποφέροντας υψηλές αποδόσεις.

Διαμερίσματα και πολυκατοικία από €100.000

Στην επαρχία Λευκωσίας, το ενδιαφέρον κεντρίζει πολυκατοικία με δώδεκα διαμερίσματα στα Λατσιά, η οποία πωλείται στην τιμή των €850.000. Τοποθετημένο σε μια προνομιακή περιοχή, επί της οδού Λευκωσίας και πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και τις λεωφόρους Φίλιππου Παπακυριακού και Γιάννου Κρανιδιώτη, το ακίνητο είναι διώροφο, με συνολικό εμβαδόν καλυμμένων χώρων 646 τ.μ.. Σε κάθε όροφο υπάρχουν έξι διαμερίσματα, δύο του ενός υπνοδωματίου και τέσσερα των δύο υπνοδωματίων, με εμβαδόν που κυμαίνεται από 42 τ.μ. μέχρι 61 τ.μ. και επιπλέον καλυμμένες βεράντες. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει από ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Τα επτά εκ των δώδεκα διαμερισμάτων ενοικιάζονται με συνολικό ενοίκιο €2.350/μήνα. Πρόκειται για μία μοναδική επενδυτική ευκαιρία που μπορεί να αποφέρει υψηλές αποδόσεις στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη.

Κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων εντοπίσαμε στην Τερσεφάνου, προς €100.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στον συνδετικό δρόμο Κιτίου – Τερσεφάνου και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις στην παραλία, τον Δήμο Λάρνακας αλλά και το αεροδρόμιο. Με συνολικό εμβαδόν 98 τ.μ., το ακίνητο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και χώρο στάθμευσης. Διαθέτει επίσης ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στο Παραλίμνι πωλείται μέρος κτηρίου μικτής χρήσης προς €230.000. Τοποθετημένο επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, πολύ κοντά στο κέντρο του δήμου και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, το προς πώληση τμήμα του ακινήτου αφορά τριώροφο κτήριο, αποτελούμενο από ένα ισόγειο κατάστημα και δύο οροφοδιαμερίσματα. Το κατάστημα έχει εμβαδόν 75 τ.μ. και αποτελείται από δύο χώρους πώλησης προϊόντων, αποχωρητήριο και κουζίνα. Τα δυο διαμερίσματα, με εμβαδόν 85 τ.μ. έκαστο, είναι πανομοιότυπα και αποτελούνται το καθένα από σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα