Altamira Real Estate: Οκτώ κενά κτήρια σε τιμές ευκαιρίας

Ενδιαφέρεσαι να προχωρήσεις στην επόμενη επαγγελματική σου κίνηση και αναζητάς τον κατάλληλο χώρο που θα στεγάσει το επιχειρηματικό σου πλάνο ή την επένδυση σου; Η Altamira Real Estate σου δίνει τώρα την ευκαιρία που ψάχνεις, μέσα από μία νέα, μοναδική εκστρατεία.

Η ομάδα της εταιρείας επέλεξε να παρουσιάσει στο κοινό, οκτώ κενά κτήρια διαφόρων χρήσεων, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αγοραστή. Μάλιστα, σε μία περίοδο που το κατασκευαστικό κόστος

βρίσκεται στα ύψη, τα ακίνητα θεωρούνται προνομιούχα, αφού είναι έτοιμα για άμεση αξιοποίηση. Παράλληλα, θεωρούνται μοναδικά στο είδος τους, λόγω της μειωμένης διαθεσιμότητας που υπάρχει στην αγορά για παρόμοιου τύπου κτήρια.

Τα κτήρια είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Altamira Real Estate, www.altamirarealestate.com.cy, σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές, ενώ μπορούν να αποφέρουν υψηλές αποδόσεις. Τοποθετημένα σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, τα κτήρια εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ, ενώ το επίπεδο συντήρησής τους ικανοποιητικό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για εξαιρετικές επενδυτικές επιλογές που διασφαλίζουν τη αποφυγή του ρίσκου ανέγερσης και αποπεράτωσης. Μάλιστα, οι ιδανικές περιοχές στις οποίες βρίσκονται τα ακίνητα, με άριστες προσβάσεις σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και οδικές αρτηρίες, αυξάνουν περαιτέρω την αξία τους. Μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο για ιδία χρήση όσο και για ενοικίαση.

Επενδυτικές προτάσεις από €93.000

Στο Δάλι ξεχωρίζει εμπορικό κτήριο με τιμή €600.000. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά στο Δημαρχείο Ιδαλίου και τον κύριο δρόμο Ιδαλίου - Πέρα Χωρίου, το ακίνητο λειτουργούσε ως παιχνιδότοπος και έχει εσωτερικό εμβαδόν 399 τ.μ.. Εξωτερικά υπάρχει τοπιοτεχνημένη αυλή, χώρος παιχνιδιών και χώροι στάθμευσης.

Στο Γέρι εντοπίζεται κενό ισόγειο κτήριο με τιμή €290.000. Σε μια ιδανική τοποθεσία, κοντά στο Δημαρχείο Γερίου, το ακίνητο λειτουργούσε ως υποκατάστημα τράπεζας και έχει συνολικό εμβαδόν 381 τ.μ.. Αποτελείται από χώρο υποδοχής και ταμείων, γραφειακούς χώρους, κουζίνα, αίθουσα συνεδριάσεων, δύο strong rooms και εσωτερική αυλή.

Επιπρόσθετα, στην Ψιμολόφου ξεχωρίζει σύγχρονο εργοστάσιο με μονάδα αποθήκευσης, στην τιμή των €650.000. Σε πολύ κοντινή απόσταση από τον κεντρικό δρόμο Ψιμολόφου - Αναλιόντα, το ακίνητο έχει άδεια οικοδομής και τελική έγκριση για λειτουργία ως εργοστάσιο και συσκευαστήριο λαχανικών. Το συνολικό εσωτερικό εμβαδόν του κτηρίου είναι 1.105 τ.μ., ενώ διαθέτει όλους τους αναγκαίους συσκευαστικούς, αποθηκευτικούς, φόρτο-εκφορτωτικούς και γραφειακούς χώρους, καθώς και μεγάλο χώρο πάρκινγκ.

Στο Παλαιχώρι εντοπίζεται ακίνητο που αποτελείται από μία διώροφη κατοικία με πισίνα και ένα εστιατόριο, στη συνολική τιμή των €380.000. Τα κτήρια βρίσκονται εντός οικοπέδου με εμβαδόν 5.844 τ.μ., το οποίο εφάπτεται στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου και έχει συνολικό πρόσωπο περί τα 55 μέτρα. Συγκεκριμένα, η κατοικία έχει εμβαδόν 380 τ.μ. και είναι δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων, ενώ το εστιατόριο είναι έκτασης 120 τ.μ..

Στο Παλαιομέτοχο πωλείται κενό κτήριο με άδεια μετατροπής σε χώρο δεξιώσεων, στην τιμή των €220.000. Απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα μιας ιδανικής για τη συγκεκριμένη χρήση περιοχής, το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας και το εμπορικό κέντρο ‘‘NEO PLAZA’’. Αποτελείται από κυρίως αίθουσα, χώρους υγιεινής, αποθηκευτικούς χώρους, κουζίνα και ένα υπνοδωμάτιο. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 400 τ.μ., ενώ διαθέτει επίσης, υπόστεγο 290 τ.μ..

Στα Λύμπια ξεχωρίζει διώροφο κτήριο που λειτουργούσε ως ταβέρνα, στην τιμή των €135.000. Βρίσκεται στο κέντρο της κοινότητας και εφάπτεται των οδών Ανδρέα Βαρνάβα και Θεόδωρου Μαυροσάββα. Με συνολικό εμβαδόν 178 τ.μ., το κτήριο αποτελείται από χώρους εστίασης, κουζίνα, αποθήκη και αποχωρητήρια, ενώ εξωτερικά υπάρχει πλακόστρωτη αυλή ως επιπλέον χώρος εστίασης.

Διώροφο κτήριο με υπόγειο πωλείται στη Γεράσα της Λεμεσού προς €250.000. Τοποθετημένο σε πολύ κοντινή απόσταση από τον συνδετικό δρόμο Γεράσας – Λουβαρά, το ακίνητο διαθέτει τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας ως εστιατόριο. Με το συνολικό του εμβαδόν να ανέρχεται σε 1.125 τ.μ., το ακίνητο διαθέτει, μεταξύ άλλων, πέντε υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο, καθώς επίσης τζάκια και χώρους υγιεινής σε κάθε όροφο.

Τέλος, στην κοινότητα Ευρύχου πωλείται αποθήκη προς €93.000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού, σε μια γεωργική περιοχή, με αντίστοιχα υποστατικά. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων της αποθήκης ανέρχεται σε 260 τ.μ. και το τεμάχιο γης στο οποίο είναι τοποθετημένη έχει έκταση 3.011 τ.μ.. 

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Altamira Real Estate, Οκτώ,Altamira Real Estate, okto