Altamira Real Estate: Προς πώληση τουριστικά καταλύματα

Ακίνητα που είναι ιδανικά για αξιοποίηση ως τουριστικά καταλύματα, παρουσιάζει σε παραθαλάσσιες περιοχές της Κύπρου η Altamira Real Estate.

Πρόκειται για κατοικίες και διαμερίσματα που βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές του νησιού, οι οποίες προσελκύουν ολόχρονα σημαντικό αριθμό ντόπιων και ξένων επισκεπτών, όπως η περιοχή «Περνέρα» στον Πρωταρά, η Τερσεφάνου, η Πέγεια, ο Άγιος Θεόδωρος Πάφου και η Κρήτου Τέρρα. Τα ακίνητα είναι κατάλληλα τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για ενοικίαση, αφού λόγω

του τουριστικού χαρακτήρα των περιοχών που βρίσκονται μπορούν να ενοικιαστούν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα με καλή απόδοση.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Στην πιο περιζήτητη περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου, στην περιοχή Περνέρα ξεχωρίσαμε κενή διώροφη έπαυλη με πισίνα, η οποία πωλείται προς €250.000. Το ακίνητο απέχει μόλις μερικά μέτρα από την παραλία και βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, απολαμβάνοντας εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Δήμου. Η έπαυλη αποτελείται από ενιαίο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Με συνολικό εμβαδό 129 τ.μ., το ακίνητο διαθέτει επίσης, αυλή και πισίνα.

Τέσσερα διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων εντοπίσαμε στην κοινότητα Τερσεφάνου. Σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Λάρνακας και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, τα διαμερίσματα πωλούνται στην τιμή των €55.000, €70.000, €72.000 και €95.000. Έχουν εμβαδόν που κυμαίνεται μεταξύ 58 τ.μ. και 130 τ.μ., ενώ είναι κενά.

Διώροφη κατοικία με πισίνα πωλείται στην Πέγεια προς €500.000. Σε κοντινή απόσταση από τις μαγευτικές Θαλασσινές Σπηλιές, η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από καθιστικό, τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, αποχωρητήριο και ένα υπνοδωμάτιο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και βεράντες. Με συνολικό εμβαδόν 240 τ.μ., η κατοικία διαθέτει επίσης, αυλή με πισίνα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Στην Πέγεια ξεχωρίσαμε επίσης, κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €105.000. Σε ειδυλλιακή τοποθεσία με ωραία θέα στη θάλασσα και σε κοντινή απόσταση από την παραλία «Coral Bay», το ακίνητο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια.

Κενό διαμέρισμα εντοπίσαμε προς €60.000 σε δημοφιλή τοποθεσία στον Μούτταλο, το οποίο διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις στη θάλασσα και την τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου. Έχει εμβαδόν 66 τ.μ. και αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια και βεράντα. Επιπρόσθετα, κενό διώροφο διαμέρισμα εντοπίσαμε και σε ελκυστική τοποθεσία του Άγιου Θεόδωρου Πάφου προς €155.000. Το ακίνητο, με εμβαδόν 98 τ.μ., διαθέτει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο.

Επιπλέον, στην Τάλα ξεχωρίσαμε κενό διαμέρισμα στην τιμή των €150.000. Σε κοντινή απόσταση από τις όμορφες παραλίες της Κισσόνεργας, το διαμέρισμα, εμβαδού 104 τ.μ., αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια.

Διατηρητέα διώροφη κατοικία πωλείται προς €80.000 στην όμορφη και γραφική κοινότητα Κρήτου Τέρρα της Πάφου. Η κατοικία είναι κενή, βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από φυσικά μονοπάτια και καταρράκτες και έχει εμβαδόν 82 τ.μ.. Το ακίνητο διαθέτει παραδοσιακή αρχιτεκτονική και αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό/τραπεζαρία, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και εσωτερική αυλή.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα