Altamira: Σε τιμές προσφοράς 35 τεμάχια γης σε περιοχές αναδασμού στην Κύπρο

Μοναδικές ευκαιρίες σε ακίνητα που βρίσκονται σε περιοχές αναδασμού και εξαιρούνται της καταβολής Φ.Π.Α.

Μεγάλα τεμάχια γης σε γεωργικές περιοχές αναδασμού σε διάφορες κοινότητες του νησιού, διαθέτει σε τιμές προσφοράς η Altamira Real Estate.

Η Altamira Real

Estate παρακολουθώντας το ενδιαφέρον της αγοράς για τεμάχια εντός περιοχών αναδασμού, τα οποία είναι ιδιαίτερα ελκυστικά λόγω του χαμηλού κόστους και της μη επιβολής ΦΠΑ κατά την απόκτησή τους, διαθέτει προς πώληση ένα σημαντικό αριθμό ακινήτων της συγκεκριμένης κατηγορίας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε όσους αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία για επένδυση.

Η ομάδα πωλήσεων της εταιρείας επέλεξε 35 ακίνητα, τα οποία εντοπίζονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, σε σημαντικά μειωμένες τιμές που αρχίζουν από μόλις €5.000, ενώ ξεχωρίζουν για το πολύ μεγάλο εμβαδόν τους που κυμαίνεται μεταξύ 2.007 τ.μ. και 40.172 τ.μ..

Οι μοναδικές αυτές ευκαιρίες αποτελούν εξαιρετική επιλογή για επένδυση και μελλοντική αξιοποίηση, ενώ βρίσκονται σε περιοχές αναδασμού και ως εκ τούτου διαθέτουν καλή μορφολογία εδάφους και προσβασιμότητα. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι μερικά από αυτά γειτνιάζουν με οικιστικές περιοχές ενώ σε άλλες περιπτώσεις υπάρχουν και υποδομές άρδευσης.

Τα ακίνητα βρίσκονται σε κοινότητες από όλες τις επαρχίες της Κύπρου, όπως η Αθηένου, ο Μαζωτός, ο Ψεματισμένος, η Πέγεια, η Καλαβασός, η Ξυλοφάγου και το Αυγόρου. Πρόκειται για περιοχές που ξεχωρίζουν για την εγγύτητά τους με τα αστικά κέντρα και προσφέρουν όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις.

Τιμές που αρχίζουν από μόλις €5.000

Τα επιλεγμένα ακίνητα ξεχωρίζουν για την πληθώρα πλεονεκτημάτων που διαθέτουν, καθώς μεταξύ άλλων, εφάπτονται σε εγγεγραμμένους δρόμους και είναι ιδανικά για επένδυση, καλλιέργεια αλλά και για διάφορες εναλλακτικές χρήσεις.

Επιπρόσθετα, μπορούν να τύχουν αξιοποίησης για κατασκευή γεωργικών αποθηκών ή για εγκατάσταση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Πωλούνται σε τιμές εξαιρετικά πιο χαμηλές συγκριτικά με γειτνιάζοντα οικιστικά οικόπεδα, ενώ εξαιρούνται της καταβολής Φ.Π.Α. τόσο κατά την αγορά τους όσο και σε περίπτωση ενδεχόμενης μεταπώλησης από τον εν δυνάμει ιδιοκτήτη.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τους όρους της εκστρατείας, οι αναγραφόμενες τιμές των οικοπέδων είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους υποβάλλοντας προσφορές που αρχίζουν πάνω από την αναγραφόμενη τιμή.

Επισημαίνεται πως μόνο προσφορές πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές ενώ χαμηλότερες προσφορές θα απορρίπτονται αυτόματα. Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Altamira, Κύπρο,Altamira, kypro