Bean Bar app: Ένα … tribe καφέ στο κινητό σου

Πολλές εκπλήξεις και προνόμια επιφυλάσσει η ολοκαίνουργια εφαρμογή του Bean Bar

Το Bean Bar, η αλυσίδα της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική που έφερε χρώμα και θετική διάθεση στο κυπριακό market του καφέ, έρχεται ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές, με τη λειτουργία του «Bean Bar» App.

H εφαρμογή τέθηκε σε λειτουργία πριν από μερικές ημέρες, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του brand να απολαμβάνουν τα γνωστά πλέον, αγαπημένα χαρμάνια καφέ και τα άλλα προϊόντα Bean Bar, μαζί με επιπλέον προνόμια.

Mέσω στης εφαρμογής, οι φίλοι

του Bean Bar μπορούν να παραγγείλουν τον καφέ ή το σνακ της επιλογής τους και να παραλάβουν της παραγγελία τους από το κατάστημα της περιοχής τους. Σημειώνεται ότι η εφαρμογή δεν περιλαμβάνει delivery.

Ταυτόχρονα, παραγγέλνοντας από την εφαρμογή «Bean Bar», οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν πόντους, τους οποίους θα μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρώνουν, μέσω παραγγελίας από το app.

Την ίδια ώρα, συμμετέχοντας σε διάφορα παιχνίδια ανταμοιβής εντός της εφαρμογής, οι καταναλωτές θα ανταμείβονται με δωρεάν καφέ ή και άλλο ρόφημα ή φαγητό. Θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να στέλνουν πόντους σε φίλους τους και να τους κεράσουν προϊόντα Bean Bar. Τονίζεται ότι με την εγγραφή του στο app, ο καταναλωτής αποκτά αυτόματα voucher αξίας €5 για την πρώτη του παραγγελία.

Κατέβασε το «Bean Bar» από το App store ή από το Google Play και μπες στο «tribe» της πιο πολύχρωμης και αυθεντικής αλυσίδας καφέ.

Υπενθυμίζεται ότι το Bean Bar λειτουργεί μέχρι στιγμής δέκα καταστήματα, τα οκτώ εκ των οποίων εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα. Πρόκειται για τα καταστήματα στην Ακρόπολη και τα Λατσιά στη Λευκωσία, στη Σκαρίνου, στο Κίτι και το Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη στη Λεμεσό. Τα δύο αυτόνομα (εκτός Υπεραγορών Αλφαμέγα) καταστήματα της αλυσίδας βρίσκονται στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία και στο παλιό λιμάνι Λεμεσού. Επιπλέον, η αλυσίδα συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt.

Bean Bar: Surround yourselves with good coffee &good vibes. https://beanbar.com.cy/

Keywords
Τυχαία Θέματα