Covid-19: "Ένεση" εκατομμυρίων απο τη Rihanna & τον CEO τουTwitter

Σε μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προέβησαν η Τραγουδίστρια Rihanna και ο CEO των Twitter και Square, Τζακ Ντόρσεϊ.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν ότι χαρίζουν από $2,1 εκατομμύρια ο καθένας στη δημοτική αρχή του Λος Άντζελες προκειμένου να βοηθηθούν τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας στην πολιτεία. 

Η χρηματοδότηση ύψους $4,2 εκατομμυριών

από το CLF της Ριάνα και τον Ντόρσεϊ θα προσφέρει 10 εβδομάδες στήριξης, συμπεριλαμβανομένων των καταλυμάτων, των γευμάτων και της παροχής συμβουλών σε άτομα και τα παιδιά τους στο Λος Άντζελες, που υποφέρουν από ενδοοικογενειακή βία σε μια εποχή, όπου τα «καταφύγια» είναι γεμάτα και τα περιστατικά αυξάνονται.   

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αν και η αρχική πρόθεση είναι να δοθούν για τα θύματα στο Λος Άντζελες, «τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο, έτσι αυτό είναι απλά η αρχή».   

Στα τέλη Μαρτίου, η Rihanna είχε κάνει επίσης μία δωρεά $5 εκατομμυρίων μέσω του ιδρύματός της για την προστασία και την προετοιμασία ευάλωτων και περιθωριοποιημένων κοινοτήτων στις ΗΠΑ, την Καραϊβική και την Αφρική εν μέσω της πανδημίας. 

Πηγή: Lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα