Cyprus Mobile Excellence Awards 2020

Η Dias Βoussias Communications, στην οποία συμπράττουν δύο κορυφαίοι στο χώρο τους Όμιλοι, ο Εκδοτικός Οίκος Δίας και η Τηλεόραση Σίγμα και η Boussias Communications, διοργανώνει τα Cyprus Mobile Excellence Awards 2020. Οι βραβεύσεις αυτές έχουν σκοπό να αναδείξουν τις πιο καινοτόμες εφαρμογές και υπηρεσίες στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Ένας χώρος που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς μετατρέποντας τις πρακτικές του τομέα σε αναγκαίες και πρωταρχικές για τον εκάστοτε χρήστη.

Στόχος

των βραβείων είναι η αναγνώριση των καλών πρακτικών σε συγκεκριμένους τομείς όπως:

Κλαδικές Mobile ΕφαρμογέςΕπιχειρηματικός Μετασχηματισμός και Mobile ΕπικοινωνίαΣχεδιασμός και Ανάπτυξη Mobile ΕφαρμογώνΒέλτιστες Πρακτικές Εταιρειών Κινητών Επικοινωνιών

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις συμμετοχές τους στο https://www.mobileawardscy.com/ μέχρι τις 6 Ιουλίου 2020.

Κατεβάστε εδώ τα entry guidelines, δηλώστε συμμετοχή και διεκδικήστε την αναγνώριση της δουλειάς σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Ειρήνη Ελευθερίου, email[email protected]

Χορηγός Επικοινωνίας

Economy Today

Για την Dias Boussias Communications:

Η Dias Boussias Communications αποτελεί μια κοινοπραξία μεταξύ δύο κορυφαίων εταιρειών, της Dias Media Group (&Sigma TV) στην Κύπρο και της Boussias Communications στην Ελλάδα. Ζητούμενο της κοινοπραξίας να συνδράμει στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων των κυπριακών εταιρειών.

Αυτό πραγματοποιείται με δύο τρόπους: τη διοργάνωση συνεδρίων για μεταφορά γνώσης και καλών πρακτικών ανά τομέα αγοράς και τη διοργάνωση βραβεύσεων που αναδεικνύουν καινοτόμες πρωτοβουλίες και δράσεις των κυπριακών εταιρειών στους κλάδους που δραστηριοποιούνται.

Keywords
Τυχαία Θέματα