Eκτός Νέας Υόρκης Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ

Όλα δείχνουν ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αποσύρει και επισήμως τη συμμετοχή του από το US Open (29/8), καθώς παραμένει η απαγόρευση εισόδου των ανεμβολίαστων στις ΗΠΑ. Εκτός και ο τραυματίας Σάσα Ζβέρεφ.

Οι διοργανωτές έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δοθεί εξαίρεση σε κανέναν, αλλά ο 35χρονος Σέρβος έκανε κανονικά τη προετοιμασία και περίμενε το... θαύμα της

τελευταίας στιγμής. Το «μπλόκο», ωστόσο, δεν έχει αρθεί, οπότε δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει στη Νέα Υόρκη τον 22ο Grand Slam τίτλο του.

Ο Νόλε έχει πέσει στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς έχει αγωνιστεί φέτος σε λιγοστά τουρνουά τη φετινή σεζόν, ενώ έχασε 2.000 βαθμούς μετά το Australian Open (όπου δεν αγωνίστηκε ως ανεμβολίαστος) και άλλους τόσους μετά το Wimbhledon (καθώς η ATP δεν έδωσε βαθμούς φέτος στη διοργάνωση λόγω μη συμμετοχής Ρώσων και Λευκορώσων).

Η πτώση αναμένεται να συνεχιστεί μετά το US Open, αφού ο Νόλε δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τους 1.200 βαθμούς από την περσινή του πρόκριση στον τελικού του τουρνουά.

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τη διοργάνωση αναμένεται να ανακοινώσει και ο τραυματίας Σάσα Ζβέρεφ, όπως αναφέρει η Bild. Αυτό σημαίνει ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο.4 του ταμπλό. 

Η κλήρωση της διοργάνωσης θα γίνει τη Πέμπτη (25/8).

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα