H απάντηση Γ. Καρεκλά. στη διαρροή του βίντεο με τον Αναστασιάδη

Απάντηση σχετικά με το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, από παρασκήνιο της συνέντευξης από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη το 2018, έδωσε μέσω ανακοίνωσής του ο δημοσιογράφος , Γιαννάκης Καρεκλάς.


Στην ανακοίνωσή του ο κος Καρεκλάς, αναφέρει πως, η  δημοσίευση ενός αποσπάσματος συνομιλίας ενός δημοσιογράφου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και με οποιοδήποτε άλλο πολιτικό ηγέτη, που δεν ενέπιπτε στο περιεχόμενο της συνέντευξης, συνιστά δείχτη ανηθικότητας, αισχρότητας και προστυχιάς.

Και η δημοσίευση έγινε από συνεργάτες μου που πήγαν μαζί μου στο Προεδρικό.

Για αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρω τα ακόλουθα, σημειώνει στην ανακοίνωση.

«Αυτή η συνομιλία - της οποίας το περιεχόμενο δεν θυμάμαι ποσώς- ήταν πριν ξεκινήσει συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς εμένα και το Χρύσανθο Τσουρούλλη πριν τέσσερα χρόνια και δύο μήνες (19.1.2018). Και παρά την προτροπή μου όπως κλείσουν τα μικρόφωνα για μια άνευ ενδιαφέροντος συνομιλία για το ευρύτερο κοινό, ο επιτήδειος κράτησε το απόσπασμα και το δημοσιεύει τώρα τέσσερα χρόνια μετά. Για σκοπούς αλήθειας δημοσιεύω φωτογραφίες τριών συνεντεύξεων όπως και τις γωνίες λήψης των σχετικών εικόνων για τις απαραίτητες συγκρίσεις (τρόπος καθίσματος, ενδυμασία κα) και να αντιληφθεί ο κάθε ένας που βρίσκεται η αλήθεια», εξηγεί.

«Τα άλλα τα αφήνω στην κρίση ενός εκάστου», αναφέρει τέλος ο κος Καρεκλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα