H Μαντόνα στηρίζει Ουκρανία-Ζελένσκι και συγκρίνει Πούτιν με Χίτλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

 «Η περιττή ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, που πραγματοποιήθηκε στο όνομα της απληστίας, ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει». Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram αυτό το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, η Μαντόνα επιτίθεται στον Βλαντιμίρ Πούτιν και υποστηρίζει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky .

H Αμερικανίδα σούπερ στάρ  κατηγορεί τον Ρώσο πρόεδρο ότι «παραβίασε όλες τις υπάρχουσες συμφωνίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα». «Ο Πούτιν δεν έχει δικαίωμα να προσπαθήσει να διαγράψει

την Ουκρανία», συνεχίζει η Μαντόνα. «Σας υποστηρίζουμε Πρόεδρε Ζελένσκι», αναφέρει η ερμηνεύτρεια του Like a Prayer η οποία προσθέτει ότι προσεύχεται για αυτόν και την Ουκρανία. Ο πρώην κωμικός φαίνεται πως εκτίμησε τη θέση που πήρε η τραγουδίστρια, αφού αποφάσισε να την ακολουθήσει στο Instagram .

«Ο Θεός να σας ευλογεί»

«Ο Θεός να σας ευλογει όλους. Ας μην νιώθουμε ανήμποροι όταν αντιμετωπίζουμε γεωπολιτικές ενέργειες αυτού του μεγέθους. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε», καταλήγει, καλώντας τους συνδρομητές της να κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο που υπάρχει στο βιογραφικό της στο Instagram. Αναφέρεται σε δελτίο τύπου από τον διεθνή οργανισμό Global Citizen που προτείνει «8 συγκεκριμένους τρόπους για να βοηθήσουμε την Ουκρανία».

Το κείμενο συνοδεύεται από ένα σύντομο αλλά συγκλονιστικό βίντεο μοντάζ. Μεταξύ των εικόνων από το κλιπ της « η Madonna συγκρίνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Χίτλερ.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Οι λέξεις «ψέματα» («ψέματα») και «και δεν μπορώ να το αντέξω» («και δεν αντέχω άλλο») τοποθετούνται πάνω σε εικόνες καταστροφής, στο κλιπ που επεξεργάστηκε ένας χρήστης του Διαδικτύου με το όνομα @cafecomrafa .

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna χρησιμοποιεί το κλιπ του Sorry για να καταγγείλει τον πόλεμο. Το 2007, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Confessions, έκανε ένα βίντεο με τον Χίτλερ, τον Αμερικανό συντηρητικό Ντικ Τσένι, τον Τζορτζ Μπους και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα