H Σκωτία στο δρόμο μας πριν τον τελικό

Η Σκωτία θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής μας στον ημιτελικό του Σαββάτου (20:00) στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης U20 Εφήβων. Οι Σκωτσέζοι στο δεύτερο προημιτελικό κέρδισαν με 3-0 σετ τα Νησιά Φαρόε και έκλεισαν θέση στην τετράδα. Αντίθετα, η ομάδα των Φαρόε θα περιοριστεί στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης την Κυριακή το πρωί απέναντι στη Β. Ιρλανδία.

Ανοικτό ήταν το πρώτο σετ, αλλά οι Σκωτσέζοι καλύτεροι στα σημεία κέρδισαν με 25-20 και προηγήθηκαν με

1-0.

Σε αντίθεση με το πρώτο σετ η ανωτερότητα της Σκωτίας ήταν εμφανής στο δεύτερο σετ. Ελέγχοντας τις μάχες στο φιλέ με τον ψηλό Oλντμπέρι επιβλήθηκε άνετα κερδίζοντας με 25-12. Η ομάδα των Φαρόε έδειξε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Σκωτσέζων.

Η Σκωτία καθάρισε το τρίτο σετ με συνοπτικές διαδικασίες (25-13), αφού υπερίσχυσε κατά κράτος στο φιλέ. Ταυτόχρονα, η υποδοχή των παικτών από τα Νησιά Φαρόε ήταν προβληματική. Ως εκ τούτου το τρίτο σετ υπέρ της Σκωτίας και η νίκη τους με 3-0 ήλθε φυσιολογικά.

ΣΚΩΤΙΑ(T. Ντόουενς): Μακλάφιν, Λύνν, Ντάνλοπ, Όλντμπέρι, Χάρντμαν. Λίμπερο:Μακένζι. Αλλαγές: Κάθρο, Ντουίκουζεν, Γουόλκερ, Άρθουρ, Μπράουν, Στόμπι.

ΝΗΣΙΑ ΦΑΡΟΕ(Χάνσεν): Όλσεν, Σολστέιν, Γουέι, Λάρσεν,Χέντζε, Λίμπερο: Πέτερσεν. Αλλαγές: Χάνσεν, Σίμονσεν, Ν.Όλσεν, Νίκλασεν.

Διαιτητές:Ρ. Ραγκαζζίνι (Σαν Μαρίνο) – Φ. Τάντι (Μάλτα)

Keywords
Τυχαία Θέματα