Hollywood: Τραγικό τέλος για πιλότο μετά την πτώση αεροπλάνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Χόλιγουντ της Φλόριντα, την Τετάρτη 17/5, όταν ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο που επέβαινε σε αυτό.

Το δυστύχημα συνέβη κοντά στο North Park Road, και όχι πολύ μακριά από το Περιφερειακό Νοσοκομείο Memorial.

Σύμφωνα με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το κίτρινο αεροπλάνο συνετρίβη και πήρε φωτιά στο δρόμο, δημιουργώντας πυκνό μαύρο καπνό που υψώθηκε στον αέρα.

Οι αξιωματούχοι της πόλης του Χόλιγουντ επιβεβαίωσαν

ότι τα συνεργεία διάσωσης της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν το αεροπλάνο να είναι τυλιγμένο στις φλόγες. Εναέρια πλάνα έδειξαν τα καμένα υπολείμματα του αεροπλάνου να ψεκάζονται με αφρό από τα συνεργεία διάσωσης της πυροσβεστικής.

Αν και η φωτιά κατασβέστηκε, οι αρχές πιστεύουν ότι το άτομο που επέβαινε στο αεροπλάνο έχασε τη ζωή του από τη συντριβή.

Fiery plane crash on the streets of Hollywood, Florida caught by a news chopper pic.twitter.com/P55dJxrYoZ

— Citizen Free Press (@CitizenFreePres) May 17, 2023

Ο Ralph Rayburn, ένας ρεπόρτερ από το 7 Sky Force HD, είπε ότι ο ίδιος και η ομάδα του ήταν μάρτυρες της συντριβής του αεροπλάνου ενώ επέστρεφαν στο αεροδρόμιο, λέγοντας ότι εντόπισαν ένα αεροπλάνο που πετούσε χαμηλά που έφερε ένα πανό πίσω του.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άκουσαν μια κλήση έκτακτης ανάγκης στον ασύρματο, που έδειχνε ότι ο πιλότος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. Λίγο αργότερα, παρατήρησαν το αεροπλάνο να ελευθερώνει το πανό που ρυμουλκούσε και να δυσκολεύεται με τα χειριστήρια του, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Μόλις έφτασαν στο σημείο, πολύ σύντομα, ο Rayburn και η ομάδα του είδαν το αεροπλάνο να έχει ήδη τυλιχθεί στις φλόγες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Χόλιγουντ και η αστυνομία έφτασαν αμέσως και απέκλεισαν την περιοχή.

Αρχικά, χρησιμοποιήθηκε νερό για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς, αλλά λόγω της παρουσίας καυσίμων στο έδαφος, αποδείχθηκε δύσκολο να σβήσει. Κατά συνέπεια, οι πυροσβέστες στράφηκαν στη χρήση αφρού, ο οποίος ήταν πιο αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση επίμονων φλογών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση ή ενημέρωση από την πυροσβεστική για το συμβάν. Η αστυνομία συνέστησε στους κατοίκους να μείνουν μακριά από το σημείο.

«Οι φλόγες ήταν πολύ καυτές για να πλησιάσουν πολύ»

Ένας μάρτυρας της αεροπορικής συντριβής μέσω του Twitter μοιράστηκε ένα βίντεο που απαθανάτισε τη φρικτή σκηνή. Στα πλάνα φαίνονται οι φλόγες από το αεροσκάφος που συνετρίβη να υψώνονται ψηλά.

Grabbed my smoothie today; walking out and a plane falls out of the sky. The flames were way too hot to get much closer. This is seconds before first responders showed up. #miami #planecrash pic.twitter.com/uAOOpjZ0QP

Nick T (@nicktabar) May 17, 2023

Ο μάρτυρας εξέφρασε σοκ και δυσπιστία, αναφέροντας ότι μόλις είχε πάρει το smoothie του και έφευγε όταν συνέβη το απρόσμενο περιστατικό.

Η ένταση των φλόγων τον εμπόδισε να πλησιάσει πιο κοντά. Ο μάρτυρας δήλωσε ότι το βίντεο καταγράφηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στο σημείο.

Διαβάστε επίσης: Κολομβία: Ζωντανά τέσσερα παιδιά που αγνοούνταν στην ζούγκλα για 15 μέρες

Πηγή: Greek Reporter

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Hollywood, Τραγικό, ΒΙΝΤΕΟ,Hollywood, tragiko, vinteo