Kέρδισε εκπτώσεις και πλούσια δώρα στο foody με “Level Up with Mastercard®”

To Foody, ηγέτης στον χώρο του online delivery τροφίμων στην Κύπρο, ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τη Mastercard, δημιουργώντας άλλη μια υπηρεσία προς όφελος των χρηστών της πλατφόρμας του. Μετά από μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία το καλοκαίρι που μας

πέρασε, το Foody επεκτείνει τη στρατηγική του συνεργασία με τη Mastercard και δίνει στους πελάτες του ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν και να επωφεληθούν. Καιρός για “Level Up with Mastercard”, λοιπόν!

Το "Level Up with Mastercard” αποτελεί ένα πρωτότυπο πρόγραμμα επιβράβευσης, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Foody και τους κατόχους καρτών Mastercard, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, με έπαθλα κουπόνια φαγητού και ξεχωριστά δώρα. Συγκεκριμένα, μέσα από μία διαδικασία κληρώσεων, οι τυχεροί του "Level Up with Mastercard” θα έχουν την ευκαιρία, μαζεύοντας πόντους, να κερδίσουν δωρεάν κουπόνια φαγητού αξίας €3, €7 και €10 για τις επόμενες παραγγελίες τους, ενώ, επιπλέον, λαμβάνουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα ακολουθήσει, για να κερδίσουν ελκυστικά δώρα τεχνολογίας, όπως  iPhone14, PS5, το φαγητό τους για έναν χρόνο από το Foody και άλλα πολλά μοναδικά δώρα.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 9 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου, κάνοντας την παραγγελία τους στο Foody, οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα μπορούν να επιλέξουν το "Level up with Mastercard" πριν ολοκληρώσουν την παραγγελία τους, να μαζέψουν πόντους και να συμμετέχουν αυτόματα στις κληρώσεις. Με την πρώτη τους παραγγελία με κάρτα Mastercard, οι χρήστες δημιουργούν το δικό τους μοναδικό προφίλ στο "Μy Level Up” και κερδίζουν αυτόματα τους πρώτους τους πόντους. Με κάθε νέα παραγγελία οι χρήστες μαζεύουν ακόμα περισσότερους πόντους, ενώ μπορούν να ολοκληρώσουν και  ειδικές αποστολές για να κάνουν "level up" ακόμα πιο γρήγορα και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν.

Σχετικά με το Foody

Τo Foody δημιουργήθηκε το 2015, ως η πρώτη εταιρεία online delivery στην Κύπρο, αλλάζοντας τον τρόπο παράδοσης τροφίμων στην χώρα. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην κυπριακή αγορά, στηρίζοντας την ανάπτυξή της στην τεχνολογία και την καινοτομία. Συνεργάζεται με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλη την Κύπρο και διεκπεραιώνει, μέσω της online πλατφόρμας της, περισσότερες από 600.000 παραγγελίες κάθε μήνα.

Μέσω υπηρεσιών όπως FoodyPro, Rubies, Foody express, FoodyMarket και Foody at Work, καλύπτει με έξυπνους και ωφέλιμους τρόπους τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο και επιβραβεύει τους πελάτες του.

Η ομάδα του Foody αποτελείται σήμερα από 150 μέλη, ενώ ενσωματώνει στο δυναμικό του περισσότερους από 1000 συνεργάτες-διανομείς, καθιστώντας το ως έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες στην Κύπρο. Το Foody είναι μέλος της γερμανικής πολυεθνικής Delivery Hero.

Βρείτε και ακολουθήστε τo Foody:

Website: https://www.foody.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy

Instagram: https://www.instagram.com/foodycy/

Keywords
Τυχαία Θέματα