"Δεν έχουμε κρυφτεί... Αν δεν βγούμε Ευρώπη θα πρέπει να μπει... μαχαίρι"(vid)

Δηοσιογραφική διάσκεψη θα παραχωρήσει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, με σκοπό την ενημέρωση για την έναρξη των συναντήσεων που θα έχει η διοίκηση με τον κόσμο της ομάδας, σε όλες τις επαρχίες καθώς και η παρουσίαση των μεγάλων δώρων για τον πασχαλινό λαχνό.

Αναλυτικά ΕΔΩ η διάσκεψη.

Πρώτη τοποθέτηση για το οικονομικό πρόβλημα: «Αυτοί που πρέπει να το ξέρουν, το ξέρουν. Έχει... ανοίξει το κενό το οποίο θα πρέπει να καλύπτεται κάθε χρονιά. Μέχρι σήμερα έχει ανταπεξέλθει η διοίκηση. Δεν έχουμε κρυφτεί. Υπάρχει στενότητα.
Αποφασίσαμε να αποταθούμε με τον πιο ήπιο τρόπο στον πιο απλό ΑΠΟΕΛίστα να συνεισφέρει ό,τι μπορεί για την ομάδα του. Δεν είναι φρόνιμο να αναφέρω αριθμούς, ούτε είναι η κατάλληλη στιγμη» 

Για τα κριτήρια Μαρτίου: "Είναι ένας πασχαλινός λαχνός. Θέλουμε να ενισχύσουμε το ταμείο μας γενικά" 

Αν θα έχει πρόβλημα η χρονιά: "Είναι δύσκολη η χρονιά. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεται. Ανταποκρινόμαστε μέχρι σήμερα για να είμαστε εδώ" 

Για το αν έγινε απεργία από τους παίκτες: "Δεν γίνονται απεργίες στο ΑΠΟΕΛ. Απο κοινού πάρθηκε η απόφαση. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την κατανόηση και τη συνεργασία" 

Για επενδυτή: "Έχουμε συνάψει δύο συμφωνίες με εταιρείες του εξωτερικού που εξειδικεύονται στον τομέα αυτό. Με ασφαλιστικές δικλείδες φυσικά θα γίνει κάτι, αν βρεθεί" 

Αν η ομάδα δεν βγει στην Ευρώπη: "Αν δεν βγούμε Ευρώπη θα δεινοπαθήσουμε. Θα πρέπει να μπει... μαχαίρι. Θα πρέπει να γίνει τεράστια περικοπή με όλο το κόστος" 

Για Σαρφό: «Υπάρχει γραπτή συμφωνία του Ολυμπιακού με τον μάνατζέρ του, που μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Είναι θέμα του αντιπροσώπου του, τι θα απαιτηθεί για να υπογράψει στην επόμενη του ομάδα. Εγώ τηρώ τις προφορικές μου συμφωνίες. Είχαμε προφορική συμφωνία και για την επόμενη σεζόν. Εγώ θα την τηρήσω, αν την τηρήσει κι ο ίδιος τότε ο Σαρφό θα είναι στο ΑΠΟΕΛ και του χρόνου».

Για Αυγουστή: «Εκείνος που πρέπει να ξέρει, δηλαδή ο Σωφρόνης, ξέρει την απόφασή μας. Υπάρχει προφορική συμφωνία, είναι θέμα 5-10 λεπτών για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία μας και τη νέα σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, ΑΠΟΕΛ,Live, apoel