Απόλλων: Τρένο χωρίς στάση...3-1 την Δόξα

Παρακολουθήστε από το SigmaLiveSports την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Απόλλωνα και Δόξα.

Απόλλωνας-Δόξα 3-1 (43’ Βινίσιους, 61'Σαρδινέρο, 87' Πίεχ)

Απόλλωνας: Βάλε, Πέδρο, Βινίσιους, Κυριακού, Βασιλείου, Σακέτι (74' Σεμέδο), Μπεντόγια, Σαρδινέρο (77' Σέρτζιο), Παπουλής (63' Πίεχ), Ντα Σίλβα, Μάγκλιτσα.

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Ρούντι, Ρετόντο (80 Σεράν Πόλο), Κάστρο, Κένεντι, Μπραούλιο, Κορομίνας Λεονάρντο, Φοφανά (43’ Σάντσες), Πουτζιουρής

Κίτρινες: Μάγκλιτσα, Πίεχ/ Σερλάν

Κόκκινες:

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης

Βοηθοί: Αγγέλα Κυριάκου/Νικόλας

Εγγλέζου

Και πάλι Βινίσιους…ένα δοκάρι για κάθε ομάδα

Με τον Απόλλωνα να είναι η ομάδα που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό άρχισε ο αγώνας στο Τσίρειο. Η ομάδα του Αυγουστή έψαχνε το γρήγορο γκολ κάτι που θα την έκανε να δει την συνέχεια του αγώνα μακριά από το άγχος και την πίεση, όπως έγινε στον πρώτο αγώνα. Ο αγώνας είχε ρυθμό αλλά η μεγάλη φάση άργησε αρκετά να έρθει στον αγώνα. Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήρθε στο 27ο λεπτό, με τον Μάγκλιστα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Νέγκρι μετά από κεφαλιά. Στη συνέχεια οι γαλάζιοι έβαλαν περισσότερη πίεση στην Δόξα, αλλά και πάλι οι κεφαλιές τον Μάγκλιτσα και Χάμπου στο 34ο λεπτό και 40ο λεπτό δεν βρήκαν στόχο. Η Δόξα λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά αλλά ο Κορομινάς στο 41ο λεπτό δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε από πολύ κοντά στέλνοντας την έξω. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Απόλλωνας πήρε κεφάλι στο σκορ με τον κεντρικό του αμυντικό Βινίσους. Μετά από σέντρα του Χάμπου...ο Μάγκλιστα έδωσε κεφαλιά πάσα στον Βινίσιους και με σουτ έκανε το 1-0 για τους γαλάζιους. Η Δόξα είχε την απάντηση ωστόσο η κεφαλιά του Παουλίνιο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του πρώτου μέρους σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα