Μεγάλη νίκη για τον Άρη επί του Εθνικού

Στην 7η θέση και στους 27 βαθμούς ανέβηκε ο Άρης μετά και τη σημερινή του νίκη επί του Εθνικού Άχνας με 2-0.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» με τέρματα των Ράνο και Μπονιφεϊς έδφτασε στη μεγάλη νίκη επί της προσφυγικής ομάδας και μείωσε τη διαφορά της από την 6η Νέα Σαλαμίνα στους 4 βαθμούς. Χαμένο πάνελατι για τον Εθνικό (όταν το σκορ ήταν στο 1-0 για τον Άρη), με τον Πιντζέλι να σημαδεύει την οριζόντια δοκό του Νουρεντινόφσκι ο οποίος σε δυο περιπτώσεις κράτησε τον

Άρη στη νίκη.

11αδα Άρη: Νουρεντινόφσκι, Κύπρου, Μποργκ, Μαραγκουδάκης, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Οζίας, Ράντι (88’ Μπρεντέσκου), Ράνος (70’ Μπονιφεϊς), Παναγή, Κυριάκου (56’ Μπούμερατς)

11αδα Εθνικού: Μπογκατίνοφ, Ιάκομπ, Πιντσέλι, Αράμπαλ, Παγές, Ντε Βρίσε, Πράκερ (74’ Εγκούνα Γκριγκαλασβίλι) Ατάντα, Ντε Πάουλα (59’ Μπαραμπάτσε), Ηλία (68’ Σότα Γκριγκαλασβίλι), Κυριάκου

Κίτρινες: Οζίας, Ράντι /Ατάντα, Ιάκομπ (4η), Ντε Πάουλα

Κόκκινες:

Τις ευκαιρίες ο Εθνικός το γκολ ο Άρης
Έπρεπε να περάσουν 16 λεπτά για να δούμε την πρώτη φάση στο πρώτο μέρος του αγώνα Άρη-Εθνικού Άχνας. Ο επιθετικός του Άρη ΜΑραγκουδάκης βρέθηκε στην μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά και αυτή πέρασε λίγο έξω. Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο Εθνικός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις ο Νουρεντινόφσκι κράτησε τον Άρη στον αγώνα. Αρχικά στο 31ο λεπτό ο Πιντζέλι έκανε το σουτ και ο τερματοφύλακας του Άρη έδιωξε με υπερένταση την μπάλα. Στο 38ο λεπτό ο κήπερ του Άρη πραγματοποίησε ακόμη μια καλύτερη επέμβαση σε στου του Ντε Πάουλα. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Άρης βρέθηκε μπροστά στο σκορ. στο 41ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιάννης Αναστασίου έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Μαραγκουδάκη από τον Ατάντα. Την εκτέλεση ανέλαβε το ο Ράνος πετυχαίνοντας το 3ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Άσχημο από πλευράς θεάματος ήταν το β’ μέρος. Αν και ο Εθνικός μπήκε δυνατά και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης η συνέχεια του αγώνα δεν ήταν η αναμενόμενη. Η πρώτη φάση του β’ μέρους ήρθε στο 50ο λεπτό, με την Αραμπάλ να πιάνει την κεφαλιά ωστόσο αυτή κατέληξε λίγο έξω.
Έπρεπε να περάσουν 38 λεπτά για να δούμε τελική φάση. Σ’ αυτό το λεπτό ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σότα από ρτον Μαραγκουδάκη ωστόσο ο Πιντζέλι έχασε μοναδική ευκαιρία για να φέρει τον αγώνα στα ίσια. Η εκτέλεση του σημάδεψε την οριζόντιο δοκό του Νουρεντινόφσκι και 3 λεπτά αργότερα ο Μπόνιφεϊς με πλασέ έκανε το τελικό 2-0 χαρίζοντας στον Αρη την μεγάλη νίκη.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Άρη και Εθνικό Άχνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα