Με Κύπρου έκανε το πρώτο βήμα (φωτος)

Με χρυσό σκόρερ του Θεοδόση Κύπρου ο Άρης επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στους 8 του κυπέλλου.

Σε ένα αγώνα ο οποίος θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα η «ελαφρά ταξιαρχία», πέτυχε τον στόχο της κερδίζοντας έστω και με το στενό 1-0 και πλέον οι δυο ομάδες θα τα πουν και πάλι στις 13 Ιανουαρίου. Ο Ολυμπιακός

προσπάθησε ειδικά στο πρώτο μέρος για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και να έχει το πάνω χέρι ωστόσο τα σουτ του Λούβαρη και η κεφαλιά του Νεάρχου δεν βρήκαν στόχο.

11αδα Άρη: Λοΐζου, Μποργκ (61’ Παστελής), Θεοφίλου, Αουρέλιο (46’ Μαλεκίδης), Πλακούας, Ιερείδης, Κυριάκου, Α. Παχίπης, Μπανγκούρα, Κύπρου, Μπονιφέις (46’ Γκονσάλες).

11αδα Ολυμπιακού: Σάλβα, Χριστοφίδης, Πουγιούκκας, Αρετάς, Λούβαρης, Πολυκάρπου (46’ Γερολέμου), Σεραφείμ, Ιωαννίδης, Γ. Παχίπης (75’ Σωτηρίου), Νεάρχου , Σεράνο (55’ Παπαχαραλάμπους).

Διαιτητής ο Χρίστος Χρίστου, με βοηθούς τους Αντώνη Ζαρτήλα και Στυλιανό Διονυσίου, ενώ τέταρτος ο Κωνσταντίνος Φωτίου.

Το γκολ ο Άρης τις ευκαιρίες ο Ολυμπιακός
Καλύτερα άρχισε τον αγώνα ο Άρης. Η ομάδα του Νεαγκόε, έβαλε πίεση στον Ολυμπιακό έψαξε το γρήγορο τέρμα κάτι που πέτυχε μόλις στο 13ο λεπτό με τον Κύπρου. Πριν από το τέρμα η «ελαφρά ταξιαρχία», βρήκε δυο καλές ευκαιρίες όταν στο 4ο ο Αουρέλιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο έξω και στο 7ο λεπτό ο σκορέρ της ομάδας Κύπρου έκανε το σουτ ωστόσο ο Σαλβατόρ μάζεψε την μπάλα. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβασε τις στροφές του και στο 29ο λεπτό απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Λοϊζου. Ο Λούβαρής έκανε το σουτ από πλάγια θέση ωστόσο ο Κύπριος τερματοφύλακας του Άρη με υπερένταση έδιωξε την μπάλα. Τριά λεπτά αργότερα και πάλι ο Ολυμπιακός βρέθηκε μια ανάσα από την ισοφάριση ωστόσο η κεφαλιά του Νεάρχου στο 32ο λεπτό πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθε δοκάρι του Λοϊζου με το 1-0 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου. Εκτός ρυθμού το β μέρος παρά τις γρήγορες αλλαγές των δυο προπονητών. Καμία ομάδα δεν βρήκε ξεκάθαρη ευκαιρία με αποτέλεσμα ο Άρης να κερδίσει τον αγώνα και να είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα