Απλά δεν παιζόταν!

Παρά το γεγονός ότι μπήκε πολύ καλά στον αγώνα, ο Μάρκος Παγδατής βρήκε απέναντι του ένα Γκαέλ Μονφίς που ήταν στη μέρα του και η πορεία του στο Αμερικανικό Όπεν σταμάτησε στους 16 της διοργάνωσης.


Με σκορ 3-0 σετ (6-3, 6-2, 6-3) ο Γάλλος πήρε εύκολα την πρόκριση στους 8 και έχοντας εξαιρετική απόδοση πλέον περιμένει αντίπαλο από το παιχνίδι Ναδάλ-Πουγίς.

Πιο συγκεντρωμένος στους κρίσιμους πόντους και με σταθερά καλή απόδοση ο Μονφίς απλά δεν παιζόταν και πήρε δίκαια και εύκολα τη νίκη απέναντι σε ένα Μάρκο που δεν ήταν

στη μέρα του, ωστόσο είχε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι. Ούτως ή αλλιώς ο Μάρκος έγραψε ιστορία στην Αμερική. Έπαιξε για πρώτη φορά στους 16 του Αμερικανικού Όπεν και έδειξε ότι μπορεί ακόμα να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να κυνηγήσει εκπλήξεις σε grand slam.


Στο πρώτο σετ ο Μάρκος έπαιξε όμορφο τένις, αλλά ένα break του Γάλλου ήταν αρκετό για να του δώσει το σετ και να κάνει το 1-0 (6-3). Στο δεύτερο σετ ο Μονφίς έκανε ότι ήθελε απέναντι σε ένα αγνώριστο Παγδατή και κέρδισε με 6-2.

Στο τρίτο σετ ο Μάρκος μπήκε αποφασισμένος να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι και έκανε το Break στον Γάλλο. Ωστόσο στη συνέχεια ο Μονφίς ανέβασε απόδοση και καθάρισε τον αγώνα κερδίζοντας την πρόκριση του στους 8.

Keywords
Τυχαία Θέματα