Live: Ομόνοια – Καρμιώτισσα

Ομόνοια και Καρμιώτισσα θα αναμετρηθούν σήμερα στο ΓΣΠ (19:00) σε μονό αγώνα με στόχο το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στην φάση των «8» του Κυπέλλου Coca-Cola.

Στην Ομόνοια το κλίμα είναι βαρύ μετά την αποτυχία στο αιώνιο ντέρμπι, και είναι στο χέρι του Φερέρα να ανατρέψει την κατάσταση οδηγώντας τους πράσινους στην επόμενη φάση ώστε να κάνουν άλλο ένα βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου.

Η ανεβασμένη Καρμιώτισσα έχει και το κίνητρο και την ποιότητα για να κάνει την έκπληξη, ειδικά εάν εκμεταλλευτεί το… κακό

φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος.

Υπενθυμίζεται ότι την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός που απέκλεισε τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου.

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της αναμέτρησης στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Ομόνοια: Ουζόχο, Μάθιους, Γιούστε, Φελίπε, Λοΐζου, Παπουλής, Κίτσος, Ντίσκερουντ, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Χούπερ.

Στον πάγκο: Παναγή, Χριστοδουλίδης, Ψάλτης, Κασάμα, Μπάρκερ, Λέτσιακς, Μπασιρού, Παναγιώτου, Κούσουλος, Κακουλλής, Μπέζους.

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τάντι, Μεντίμορετς, Χούμποτσαν, Σελούτσκα, Οικονομίδης, Μαλόνε, Ντουμπια, Ελ Αλουχί, Καλτσάς, Ντουρις.

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Ποντστάφσκι, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Ανδρονίκου, Χατζηβασίλη, Τζανακάκης, Αγγελή, Χρίστου, Μπεν Σαλαμ, Νεοφύτου, Ζελάγια.

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης           

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Κουμή Δημήτρης

Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα

Keywords
Τυχαία Θέματα