Ικανοποιημένη η Ομόνοια στο 1-1 με την ΑΕΚ (Φωτο-Βιντεο)

Στην 3η θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Ομόνοια μετά και το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Στην 5η θέση η ΑΕΚ.

Πράσινοι και κιτρινιπράσινοι προσπάθησαν σήμερα να μην χάσουν παρά να κερδίσουν και ενδεικτικό της εικόνας αυτής είναι πως στο πρώτο μέρος δεν υπήρξε η μεγάλη φάση παρά μόνο το γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ.

Στο

44ο λεπτό ο Βάντερ βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά του Καντέ ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Παναγή. Πριν το γκολ καταγράψαμε δυο ευκαιρίες μια από κάθε ομάδα στο 14ο ο Βάντερ και στο 31ο λεπτό ο Κιρμ δεν βρήκαν τον στόχο.

Καλύτερο το β’ μέρος αφού η Ομόνοια έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης και από την άλλη η ΑΕΚ ήθελε ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη. Έξι λεπτά μετά την έναρξη του β μέρους και στο 51ο λεπτό ο Σκέμπρι πέρασε την μπάλα πάνω από το Τόνιο και πριν από την γραμμή έδιωξαν την μπάλα οι παίκτες της ΑΕΚ. Στο 62' λεπτό οι πράσινοι πέτυχαν γκολ το οποίο σωστά ακυρώθηκε αφού προηγήθηκε χέρι του Ποτέ.

20 λεπτά αργότερα και στο 82’ λεπτό και μετά από κορνερ του Ράμος ο Λεάντρο έκανε την πρώτη κεφαλια προς τα πίσω και ο Λιοπλανίτσε με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τόνιο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Δραματικά ήταν τα τελευταία λεπτά με τις δυο ομάδες να χάνουν από μια κλασική ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη. Στο 89’ ο Ρουσιας πέρασε την μπάλα πάνω από τον Τόνιο με τους παίκτες της ΑΕΚ να διώχνουν την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος και στο 90+ η Ηλίας Χαραλάμπους από πλευράς ΑΕΚ με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Συμπερασματικά οι πράσινοι σίγουρα μένουν πιο ικανοποιημένοι από τη σημερινή ισοπαλία. Παρέμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας με τις διαφορές από τις υπόλοιπες ομάδες να παραμένουν αφού και τα άλλα δυο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα