Marca: «Μέσα στην εβδομάδα ο Εμπαμπέ υπογράφει στη Ρεάλ» (pic)

Η αντίστροφη μέτρηση για να αρχίσει να προβάρει τα λευκά ο Κιλιάν Εμπαπέ άρχισε, με την Marca να αποκαλύπτει πως ο Γάλλος θα υπογράψει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ρεάλ και θα πάρει ένα τεράστιο μπόνους μεταξύ 60 με 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε τα πάντα για να χαρίσει την πρόκριση στην Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League

σκοράροντας τόσο στο Παρκ Ντε Πρενς όσο και στο Μπερναμπέου απέναντι στην Ρεάλ, όμως δεν είχε πολλούς άξιους συμπαραστάτες στον αγώνα ρεβάνς και έτσι το χατ-τρικ του Μπενζεμά τον υποχρεώνει να βλέπει τη συνέχεια της φετινής διοργάνωσης από τον καναπέ του σπιτιού του.

Η επόμενη σεζόν ωστόσο θα τον ξαναβρεί στη δράση και μάλιστα με τη φανέλα της ομάδας την οποία αντιμετώπισε αυτό τον Μάρτιο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση: την Ρεάλ. Όπως αποκάλυψε η "Marca", οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών προχώρησαν πάρα πολύ και πρόθεση των μπλάνκος, των οποίων ο Εμπαπέ είναι διακαής πόθος εδώ και μία διετία, είναι να μπουν οι υπογραφές πριν από την ερχόμενη Παρασκευή (19/3).

Το μαδριλένικο μέσο υπογραμμίζει πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έχει κλείσει οριστικά το ζήτημα και ο 23χρονος Γάλλος στράικερ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεάλ, ωστόσο οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στο φινάλε της σεζόν από τη στιγμή που ο παίκτης είναι αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Παρί και οι Μαδριλένοι θέλουν να είναι απόλυτα τυπικοί και να σεβαστούν τους Παριζιάνους.

Όσον αφορά σε λετπομέρειες της συμφωνίας του Εμπαπέ με την ομάδα που λάτρευε από μικρό παιδί και ονειρευόταν κάποια στιγμή να φορέσει τη φανέλα της, η Marca υποστηρίζει πως θα πάρει μπόνους υπογραφής που θα ανέρχεται μεταξύ 60 και 80 εκατομμυρίων ευρώ ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ.

⛔ "

Keywords
Τυχαία Θέματα
Marca, Μέσα, Εμπαμπέ, Ρεάλ,Marca, mesa, ebabe, real