Medochemie: Ήταν και φέτος o Μέγας Χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Στίβου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών, του οποίου μέγας χορηγός και ονοματοδότης ήταν και φέτος η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie.

Οι αγώνες, οι οποίοι ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του τέως Προέδρου της ΚΟΕ Ντίνου Μιχαηλίδη, πραγματοποιήθηκαν στο Τσίρειο Στάδιο στις 25-26 Ιουνίου

2022, με τη στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου και τελούσαν υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού.

Το Medochemie Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου, προσέφερε μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών, στην παρουσία πλήθους κόσμου, ο οποίος έδωσε για άλλη μια χρονιά μαζικά το παρόν του.

Εκφράζοντας την ευαρέσκεια του για την αγαστή συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie, κ. Νίκος Χρηστίδης, διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει το Παγκύπριο  Πρωτάθλημα Στίβου, προβάλλοντας τον αθλητισμό ως πρότυπο υγιούς ζωής, και προάγοντας παράλληλα το οικουμενικό μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η συνεργασία ΚΟΕΑΣ – Medochemie, ανέφερε ο κ. Χρηστίδης,  εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο η Φαρμακοβιομηχανία έχει καθιερώσει ως θεσμό εδώ και πολλά χρόνια. 

Keywords
Τυχαία Θέματα