Nurofen: Ιστορίες Πυροσβεστών που μας κάνουν περήφανους!

Το Nurofen, το κορυφαίο brand σκευασμάτων αντιμετώπισης του πόνου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, σε συνέχεια της εκστρατείας «Περήφανοι για τους Πυροσβέστες μας» παρουσιάζουν 5 ιστορίες, γεμάτες συναισθήματα και ηρωισμό, όπως τις έζησαν και τις διηγούνται οι Πυροσβέστες.  

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και υπευθυνότητάς του, το brand Nurofen συνεχίζει

την στρατηγική συνεργασία του με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου. Το brand, θέλοντας να στηρίξει τους Πυροσβέστες της Κύπρου και να τιμήσει το ηρωικό έργο τους, μεταφέρει στο κοινό 5 ιστορίες δράσης Πυροσβεστών, σε βίντεο τα οποία θα φιλοξενούνται στο Youtube της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου και στην ειδική ιστοσελίδα που έχει ετοιμαστεί για την εκστρατεία www.proudofourfirefighters.com

Η πρώτη ιστορία που έχει ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα και στο YouTube παρουσιάζει την ιστορία διάσωσης των 21 προσκόπων που έχασαν τον προσανατολισμό τους στα χιονισμένα βουνά του Τροόδους. Την ιστορία, αλλά και τις περιπέτειες της ολονύχτιας επιχείρησης διάσωσης διηγείται ο πυρονόμος Κωνσταντίνος Σταύρου, μέλος της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών ΕΜΑΚ της Πυροσβεστική Υπηρεσίας.

Μέσα από τα επόμενα βίντεο που θα αναρτηθούν στο κανάλι Youtube της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το διάστημα Μαΐου – Αυγούστου 2023, οι πυροσβέστες οι οποίοι είχαν αναλάβει την κάθε επιχείρηση, μας μεταφέρουν αθέατες πλευρές των γεγονότων της κάθε ιστορίας.  Παράλληλα μέσα από κάθε ιστορία μεταφέρονται πτυχές της ανθρώπινης φύσης και των συναισθημάτων των Πυροσβεστών. Οι περίπλοκες καταστάσεις, ο ηρωισμός, η τόλμη αλλά και οι δύσκολες συνθήκες στις επιχειρήσεις είναι αυτά που κτίζουν το χαρακτήρα του κάθε Πυροσβέστη!  

Η εκστρατεία «Περήφανοι για τους Πυροσβέστες μας» από το brand Nurofen και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου ξεκίνησε με στόχο την έκφραση θαυμασμού και περηφάνιας στο έργο των Κύπριων Πυροσβεστών. Η συνέχισή της στοχεύει παράλληλα στην μετάδοση, προς το κοινό, των εμπειριών και των συναισθημάτων των Πυροσβεστών, μέσα από τις δικές τους ιστορίες όπως οι ίδιοι τις έχουν ζήσει και τις αφηγούνται.

Δείτε όλα τα βίντεο εδώ: https://www.proudofourfirefighters.com/

Ακολουθείστε την Πυροσβεστική Υπηρεσία στα πιο κάτω κοινωνικά δίκτυα και εγγραφείτε στο κανάλι τους στο Youtube έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τις επόμενες ιστορίες και άλλα βίντεο.

Youtube: https://www.youtube.com/@cyprusfireservice7745Facebook: https://www.facebook.com/FireServiceCyprusInstagram: https://www.instagram.com/cyprusfireservice/
Keywords
Τυχαία Θέματα