Nurofen: «Περήφανοι για τους Πυροσβέστες μας» στις καλύτερες διαφημίσεις

Μια διεθνής διάκριση και μια μεγάλη επιτυχία για την εκστρατεία “Περήφανοι για τους Πυροσβέστες μας” αποτελεί η επιλογή και η ανάρτησή της, στα Highlighted των Ads of the World! Η διεθνής πλατφόρμα η οποία γιορτάζει τη δημιουργικότητα, ξεχώρισε την εκστρατεία “Περήφανοι για τους Πυροσβέστες μας” η οποία έγινε για να τιμήσει τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Η καμπάνια, η οποία εντυπωσίασε και έγινε viral στα social media,

αποτελεί μια πρωτοβουλία της εταιρείας Lifepharma, μέλος τους Ομίλου MSJ και αντιπρόσωπος του brand Nurofen στην Κυπριακή αγορά. H διαφημιστική εταιρεία Summercliff, ανέλαβε τη δημιουργία της εκστρατείας και την παραγωγή της ταινίας που διακρίθηκε, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου αποτέλεσαν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές.

Συγκεκριμένα, η εκστρατεία που περιλαμβάνει την παραγωγή ταινίας τεσσάρων λεπτών, επιλέχθηκε για να παρουσιαστεί στο Ads of the World, Highlighted Section, μια συλλογή με τις καλύτερες διαφημίσεις στον κόσμο! Αυτή η ενότητα αναδεικνύει τις εκστρατείες που διακρίνονται για την αριστεία τους, σύμφωνα με το Αds of the World μέρος του Δικτύου Clio.

H ταινία δίνει έμφαση στον άνθρωπο πυροσβέστη και στο πολύπλευρο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Κεντρικός ήρωας της ιστορίας είναι ένας πυροσβέστης ο οποίος ταξιδεύει πίσω σε μια δική του, παιδική ανάμνηση έντονα χαραγμένη στο μυαλό του και η οποία τον ενέπνευσε να ακολουθήσει το επάγγελμα του Πυροσβέστη. Για τους σκοπούς των γυρισμάτων στήθηκαν, από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ελεγχόμενες σκηνές διασώσεων για να δραματοποιήσουν το πολύπλευρο έργο που καλούνται να επιτελέσουν καθημερινά.

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της ξεχωριστής δουλειάς και συνεργασίας της ομάδα της Summercliff, η οποία εργάζεται πάντοτε με αφοσίωση και συνέπεια, της εταιρείας Lifepharma και του brand Nurofen και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου που μαζί κατάφεραν να δημιουργήσουν μια εκστρατεία, άξια παγκόσμιας αναγνώρισης.  

Δείτε εδώ την ανάρτηση στο «Ads of the Worldhttps://www.adsoftheworld.com/campaigns/proud-of-our-firefighters

Keywords
Τυχαία Θέματα