Και η Γρανάδα στο κόλπο για Καρσελά

Ο Μεχντί Καρσελά είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά για τον παίκτη ενδιαφέρονται έντονα και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Χθεσινό δημοσίευμα στο Βέλγιο ανέφερε ότι για τον 27χρονο Μαροκινό ενδιαφέρεται η Μπριζ, η οποία αναμενόταν να κάνει πρόταση στην Μπενφίκα για την απόκτησή του. Σημερινό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Αs» αποκαλύπτει ότι και η Γρανάδα κινείται για την μεταγραφή του Καρσελά, ο οποίος θεωρείται δεδομένο πως δεν θα μείνει στη Μπενφίκα.

Σύμφωνα με το ισπανικό

δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος του παίκτη παραδέχθηκε ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με την Γρανάδα, ωστόσο δεν είναι πολύ πιθανό να υπάρξει οριστική κατάληξη, θετική ή αρνητική, τις επόμενες ώρες. Είναι βέβαιο ότι ο ισπανικός σύλλογος δεν πρόκειται να έχει τον Καρσελά πριν από το Σαββατοκύριακο, καθώς φαίνεται πως υπάρχει απόσταση σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.

Ο Μαροκινός είναι πρώτη επιλογή για την Γρανάδα, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, αλλά στη λίστα των Ισπανών υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν για να αγωνιστούν στην ίδια θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα