O Tζόνι Ντέπ κατέθεσε κατά Άμπερ: Tο κομμένο δάχτυλο & η ενόχληση με τατουάζ

Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ συνέχισε την κατάθεσή του σε δικαστήριο του Φέρφαξ της Βιρτζίνια στην υπόθεση δυσφήμισης κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ την Τετάρτη. Ο Ντεπ συζήτησε την μεταβαλλόμενη φύση της σχέσης του με τη Χερντ. Την κατηγόρησε ότι του φώναζε και έκανε υποτιμητικά σχόλια για αυτόν κατά καιρούς στη σχέση τους που κλιμακώνονταν σε καβγάδες.

«Δεν μου επιτρεπόταν να έχω δίκιο, δεν μου επιτρεπόταν να έχω φωνή», είπε ο Ντεπ.

Ένας καυγάς μεταξύ του πρώην ζευγαριού το 2015 έληξε με τον Ντεπ να ζητά ιατρική περίθαλψη για το  κομμένο δάχτυλό του αφού,

όπως ισχυρίζεται, η Χερντ του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα.

«Πέταξε το μεγάλο μπουκάλι και ήρθε σε επαφή [με το χέρι του] και έσπασε παντού», κατέθεσε ο Ντεπ. «Τότε κοίταξα κάτω και συνειδητοποίησα ότι η άκρη του δακτύλου μου είχε κοπεί».

«Δεν ξέρω πώς είναι ο νευρικός κλονισμός», πρόσθεσε ο Ντεπ. «Αλλά αυτό είναι ίσως το πιο κοντινό είχα ζήσει ποτέ».

Η Χέρντ αρνήθηκε τον ισχυρισμό.

Στην περίπου τρίωρη κατάθεσή του την Τρίτη, ο υποψήφιος για Όσκαρ σταρ μίλησε λεπτομερώς για τους ισχυρισμούς του Χερντ για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, το ιστορικό του με την κατάχρηση ουσιών και τις εμπειρίες του όταν μεγάλωνε με μια κακοποιή μητέρα.

«Σιγά σιγά συνειδητοποιείς ότι είσαι σε σχέση με τη μητέρα σου, κατά μία έννοια», κατέθεσε ο Ντεπ την Τετάρτη για τη σχέση του με την Χερντ, συγκρίνοντας την κακοποίηση που λέει ότι βίωσε από τη μητέρα του με την υποτιθέμενη κακοποίηση της Χερντ.

Ο δικηγόρος του Ντεπ τον ρώτησε γιατί έμεινε με τον Χερντ καθώς η σχέση τους επιδεινώθηκε.

«Ήθελα να προσπαθήσω να την κάνω να λειτουργήσει», είπε.

«Η κα Χερντ είχε μιλήσει για αυτοκτονία σε μερικές περιπτώσεις, οπότε αυτό γίνεται επίσης ένας παράγοντας, αυτό είναι κάτι που ζει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μας», είπε ο Ντεπ.

Ο ηθοποιός μηνύει τη Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια για ένα άρθρο της Washington Post του 2018 στο οποίο έγραψε για την εμπειρία της με την ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Δεν κατονόμασε τον Ντεπ στο κομμάτι, αλλά ισχυρίζεται ότι του κόστισε προσοδοφόρα κινηματογραφική δουλειά.

«Όταν έγιναν οι καταγγελίες, όταν οι ισχυρισμοί έκαναν τον γύρο του πλανήτη, λέγοντας στους ανθρώπους ότι ήμουν μια μεθυσμένη απειλή με κοκαΐνης που χτύπησε ξαφνικά γυναίκα στα 50 μου,.

Στη μακροσκελή δεύτερη μέρα της κατάθεσής του, ο Ντεπ συζήτησε τα τατουάζ του, λέγοντας στο δικαστήριο ότι η Χερντ κορόιδευε μερικά από αυτά, κάτι που ισοδυναμούσε με την τήρηση ημερολογίου της ζωής του.

Αναφέρθηκε σε ένα τατουάζ "Winona forever", το οποίο ο Depp είπε ότι έκανε για την πρώην κοπέλα του, την ηθοποιό Winona Ryder, αλλά το άλλαξε σε "Wino forever" αφού χώρισαν. Είπε ότι αυτό δεν άρεσε στην Χερντ.

«Έβγαλα τα δύο τελευταία γράμματα και έλεγα "Wino Forever", είπε ο Ντεπ, προσθέτοντας, "Νόμιζα ότι μέσα από τον πόνο έρχεται το χιούμορ. Το χιούμορ πρέπει να μπαίνει μέσα στον πόνο και έτσι το παίζεις στο μυαλό ... έτσι το άλλαξα σε "Wino forever."

Είπε ότι η Χερντ ήθελε να κάνει ένα τατουάζ με το όνομά της, κάτι που τελικά έκανε.

«Και ειρωνικά, δεν πέρασε πολύς καιρός που όλα άρχισαν να πηγαίνουν λοξά», είπε ο Ντεπ.

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να φέρω ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της σε αντίθεση με το συνοφρύωμα και μετά την επίθεση όποιων προβλημάτων αντιμετώπιζε», είπε. «Προσπαθούσα να την ξυπνήσω με γέλια, τραγουδώντας ηλίθια τραγούδια στο αυτί της. Γενικά προσπαθούσα απλώς να συνεχίσω να ανεβάζω τη διάθεσή της. Μερικές φορές λειτούργησε, πολλές φορές όχι. Αλλά προσπάθησα».

Ο Ντεπ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση οξυκωδόνης κατά την περίοδο που ήταν με την Χερντ και τα συμπτώματα στέρησης που θα αντιμετώπιζε όταν περνούσε από αποτοξίνωση.

Ο Ντεπ και η Άμπερ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του "The Rum Diary" το 2009, παντρεύτηκαν το 2015 και χώρισαν, με κατηγορίες για κακή συμπεριφορά και από τις δύο πλευρές.

Το ζευγάρι διευθέτησε το διαζύγιό του τον Αύγουστο του 2016, δημοσιεύοντας μια κοινή δήλωση που έγραφε εν μέρει, «Η σχέση μας ήταν έντονα παθιασμένη και μερικές φορές ασταθής, αλλά πάντα δεμένη από αγάπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα