O επιλεκτικός αντιφασισμός του κ. Φράγκου

Την έντονη δυσαρέσκεια και ενόχλησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου Γιώργος Φράγκος για τα ομολογουμένως ακραία σχόλια που δέχτηκε για ανάρτηση που έκανε στο twitter σχετικά με μια αντιφαστιστική πορεία στην Λευκωσία ενάντια στη νεοφασιστική Χρυσή Αυγή.

Στην ανάρτησή του ο κ. Φράγκος εξέφρασε «περηφάνια που τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά

της Λευκωσίας δεν υπολείπονται αυτών της Αθηνών».

Περηφάνια που τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά της Λευκωσίας δεν υπολείπονται αυτών της Αθήνας. Αντιφασιστική πορεία απόψε από την Πλατεία Ελευθερίας μέχρι την Ελληνική Πρεσβεία. #7οκτώβρη #ΧρυσήΑυγή pic.twitter.com/27iu7z9n8i

— Giorgos Frangos (@G_Frangos) September 26, 2020

Δυστυχώς όμως δεν είδαμε τον κ. Φράγκο να επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία για την πορεία  που πραγματοποίησαν χθες σε Λευκωσία (και Αθήνα) οι συμπατριώτες μας Αρμένιοι και άλλοι Ε/κ ενάντια στον ισλαμοφασισμό της Τουρκίας που στηρίζει την επίθεση των Τούρκων Αζέρων κατά των Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ο κ. Φράγκος είχε μια χρυσή ευκαιρία να απαντήσει σε όσους, σύμφωνα με τον ίδιο, αμφισβήτησαν τον πατριωτισμό του ή του απέδωσαν κομματικά ελατήρια για την προβολή της αντιφασιστικής πορείας στην Λευκωσία. Αντιθέτως όμως επέλεξε να τηρήσει σιγή ισχύος για την χθεσινή πορεία  Αρμενίων/Εκ. Κρίμα.


Ο Παρατηρητής

Keywords
Τυχαία Θέματα