Primera Diviosion: Στο -1 απ'την κορυφή η Ρεάλ (video)

Η Ρεάλ νίκησε με 5-1 την Χετάφε στο "Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ" και πλησίασε στον έναν βαθμό την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα. Ένα γκολ και δύο ασίστ ο Καρίμ Μπενζεμά.

Άνετη επικράτηση για την Ρεάλ στο... μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης, καθώς επιβλήθηκε με 5-1 της Χετάφε στο "Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ" και πλησίασε στον έναν βαθμό την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος άνοιξε το σκορ και εν συνεχεία έδωσε ασίστ σε Ίσκο και Γκάρεθ Μπέιλ.

Στο 88' ο Χάμες Ροντρίγκεθ

πέτυχε το τέταρτο τέρμα των φιλοξενούμενων και στο 92' ο Χεσέ Ροντρίγκεθ έδωσε... έτοιμο στον Κριστιάνο Ρονάλντο το 31ο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η 7η σερί νίκη για την Ρεάλ στην Premera Division και περιμένει νέα γκέλα την Κυριακή από την Μπαρτσελόνα που υποδέχεται την Βαλένθια.

ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαΐτα, Ντένις Σουάρες, Κάρλος Βιγκαράι, Βερχίνι, Άλβαρο Περέιρα (9' Γιοντά), Λασέν (52' Μπουεντία), Χουάν Ροντρίγκεθ, Πέδρο Λεόν, Πάμπλο Σαράμπια, Στέφαν Στσέποβιτς, Άλβαρο Βάθκεθ (62' Μόι Γκόμεθ).

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβαρ, Καρβαχάλ (52' Νάτσο), Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος, Ίσκο, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ (57' Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (67' Χεσέ Ροντρίγκεθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα