Serie A: Γιόρτασε με Κάρπι η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έδωσε τον πρώτο αγώνα μετά από την κατάκτηση του σκουντέτο μπροστά στο κοινό της, πανηγυρίζοντας ακόμα μία νίκη.

Η Γιουβέντους γιόρτασε τον 32ο(+2) τίτλο που εξασφάλισε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά μετά από τον αγώνα της (χάρη στην απώλεια της Νάπολι με τη Ρόμα), επικρατώντας 2-0 της Κάρπι στο Τορίνο. Οι "μπιανκονέρι" παρατάχθηκαν με αρκετούς βασικούς, παρότι όλα είχαν τελειώσει βαθμολογικά, αφού υπάρχει μπροστά ο τελικός του Coppa Italia και ο

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιθυμεί τους παίκτες του στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας. Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα λεπτά, το μυαλό δεν φάνηκε να είναι στον αγώνα, αφού δεν κατάφεραν να κυριαρχήσουν με ουσία.

Η Κάρπι πραγματοποίησε ορισμένες τελικές, οι "μπιανκονέρι" επίσης, ο Μάριο Μάντζουκιτς "κιτρινίστηκε" για διαμαρτυρία και τελικά τη λύση έδωσε ο Ερνάνες, με το πρώτο του γκολ για τη "γηραιά κυρία" στο 42'. Στο 2ο ημίχρονο, το παιχνίδι παρέμεινε ισορροπημένο, με τις αλλαγές να αποτρέπουν τη δημιουργία τέμπο για οποιαδήποτε ομάδα. Ο Σιμόνε Τζάτζα που είχε περάσει στην ανάπαυλα διπλασίασε τα τέρματα της Γιουβέντους στο 80' και έδωσε το σύνθημα για το πάρτι στις εξέδρες.

Γιουβέντους (3-5-2): Μπουφόν, Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Εβρά, Κουαδράδο (74' Λίχτσταϊνερ), Πογκμπά, Ερνάνες, Ασαμόα (85' Στουράρο), Σάντρο, Μάντζουκιτς, Μοράτα (46' Τζάτζα)

Κάρπι (3-5-1-1): Μπέλετς, Τζακάρντο, Ρομανιόλι, Σουαγκέρ, Σαμπέλι, Κρίμι (74' Πορκάρι), Κοφί, Μαρτίνιο (66' Λαζάνια), Γκαλιόλο, Βέρντι (85' Ντε Γκουζμάν), Μπακογκού

Keywords
Τυχαία Θέματα