To SigmaLive γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο και σας κάνει δώρο απόδραση για δύο!

Το SigmaLive γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο και σε συνεργασία με το Madari Hills Health Retreat κάνουν δώρο σε έναν τυχερό ή μία τυχερή, μία δωρεάν διαμονή για δύο άτομα, για ένα βράδυ στη luxury σουίτα “Sun Rise” με jacuzzi και cinema,

αξίας 275 ευρώ.

Το Madari Hills Health Retreat προσφέρει μια μαγική και αναζωογονητική εμπειρία στα βουνά της Κύπρου μας, και υπόσχεται απολαυστικές διακοπές γεμάτες ηρεμία και ευεξία.

Επισκεφθείτε τον ειδυλλιακό προορισμό στο χωριό Σαράντι, ανακαλύψτε την παράδοση του χωριού και απολαύστε τις παροχές του καταλύματος. Χαλαρώστε στα υπαίθρια τζακούζι και τις διαθέσιμες αιώρες, απολαύστε τη ζεστασιά του τζακιού, ψήστε νόστιμα BBQ, απολαύστε ταινίες στον κινηματογράφο, και χαλαρώστε στην σάουνα για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών.

Το Madari Hills Health Retreat, περιλαμβάνει ειδικά εξοπλισμένη βίλα και σουίτες. Αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ζευγάρια, φίλους και οικογένειες, προσφέροντας άνεση και ευεξία σε κάθε επισκέπτη.

Είτε επιθυμείτε ένα ρομαντικό διήμερο με το ταίρι σας, είτε μια διασκεδαστική εβδομάδα με την οικογένεια, το Madari Hills Health Retreat είναι ο ιδανικός προορισμός για να ανανεώσετε το πνεύμα και το σώμα σας.

Κάντε κράτηση τώρα για να ζήσετε τη μαγεία του Madari Hills Health Retreat και να ανακαλύψετε έναν κόσμο γεμάτο ευεξία και ηρεμία. Εναλλακτικά, δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του SigmaLive και κερδίστε.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Κάντε tag δύο φίλους σας κάτω από το post του διαγωνισμού στο InstagramΑκολουθήστε το SigmaLive (@sigmalivecom) και το Madari Hills Health Retreat (@madarihills) στο Instagram

O διαγωνισμός αρχίζει σήμερα, 05/02 και ολοκληρώνεται στις 14/02.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο Madari Hills Health Retreat, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://madarihills.com/

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: ++357 95 15 53 57Email: [email protected]

Ακολουθήστε το Madari Hills Health Retreat στα κοινωνικά δίκτυα:

Instagram: https://www.instagram.com/madarihills/Facebook: https://www.facebook.com/madarihills
Keywords
Τυχαία Θέματα