To μωρό με το μισό κεφάλι γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια

Ένα μωρό που γεννήθηκε με το μισό κεφάλι, αψήφησε τις πιθανότητες που του έδιναν οι γιατροί για να ζήσει και ήδη γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια.

Ο Jaxon Buell, από το Tavares της Φλόριντα, διαγνώστηκε με μια σπάνια εγκεφαλική αναπτυξιακή διαταραχή που ονομάζεται microhydranencephaly. Αυτό σημαίνει ότι μέρος του εγκεφάλου και του κρανίου του λείπουν.

Οι γονείς του, είχαν την ευκαιρία να διακόψουν την εγκυμοσύνη αλλά δεν το έπραξαν. Σήμερα οι γιατροί του Jaxon είναι θετικοί όσο ποτέ και πιστεύουν οτι μπορεί

να τα καταφέρει να απολαύσει τη ζωή του.

Η ιστορία του Jaxon κάνει το γύρο του διαδικτύου από τα πρώτα του γενέθλια αφότου ο πατέρας του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το θαύμα της ζωής τους.

"Δεν έχει σημασία ποιός είσαι ή τι πιστεύεις είναι σαφές οτι τα μικροσκοπικά πόδια του Jaxon αφήνουν το στίγμα τους στον κόσμο. Ενέπνευσε περισσότερες ζωές σε ένα χρόνο, από ό, τι οι περισσότεροι από εμάς στη διάρκεια της ζωής μας.

"Για τη ζωή του, είμαι καλύτερα, είμαι ευλογημένος, είμαι ευγνώμων, και είμαι πολύ απλά, ένας υπερήφανος «Addy ». Σ 'αγαπώ, γιε μου. Μπράβο, μεγάλε. #JaxonStrong."

Η σελίδα του στο Facebook έχει 138.000 likes ενώ οι χρήστες των social media τον αποκαλούν Jax.

Πηγή - sky.com

Keywords
Τυχαία Θέματα