ΑΕΚ: Δεν αργούν οι ανακοινώσεις

Τη μεθοδική δουλειά στον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της και της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου συνεχίζουν στην ΑΕΚ.

Οι αυξημένες προσδοκίες μετά την κατάκτηση της 2η θέσης στη λήξασα περίοδο και συνάμα η συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν αποπροσανατολίζουν την ομάδα από την τακτική των χαμηλών τόνων. Ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα και ο προπονητής Τόμας Κρίστιανσεν αναζητούν τις καλύτερες

δυνατές λύσεις για την ενδυνάμωση του ρόστερ και πολύ σύντομα αναμένεται να προβούν στις επόμενες ανακοινώσεις μετά τους Λαμπάν και Χ’ Γιαννακού.
Επιπροσθέτως στην ομάδα της Λάρνακας αναμένουν την επισημοποίηση της συμμετοχής τους στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκα προκειμένου ν’ ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας και τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού. Η τεχνική ηγεσία των Λαρνακέων προέβη σε όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις, ώστε η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της 30 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα