ΑΕΚ: Ετοιμάζονται οι ανακοινώσεις

Μπορεί η προετοιμασία της ΑΕΚ ν’ αρχίζει με εργομετρικές στις 25 Ιουνίου και η επίσημη πρώτη να είναι προγραμματισμένη στις 26 του μήνα, αλλά ο Τσάβι Ρόκα έχει περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου για να ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι σημαντικό για τον κάθε ποδοσφαιριστή και αυτοί που το χάνουν μένουν πίσω από τους υπόλοιπους στο θέμα της

φυσικής κατάστασης. Γι’ αυτόν τον λόγο, στόχος του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είναι να έχει ολοκληρωμένο το ρόστερ του μέχρι τις 30 Ιουνίου, όταν η ομάδα θα αναχωρήσει για την Πολωνία. Αν όχι ολοκληρωμένο, τουλάχιστον να υπολείπεται μόνο έναν το πολύ δύο παίκτες. Μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν οι Λαμπάν, Χατζηγιαννακού και Μαρσίνιακ. Επόμενοι άμεσοι στόχοι είναι κεντρικός αμυντικός, αριστερό εξτρέμ, επιθετικός και τερματοφύλακας. Δηλαδή επτά το σύνολο μετεγγραφές.

Μέχρι στιγμής αποτελούν παρελθόν και επίσημα από τους «κιτρινοπράσινους» πέντε παίκτες. Πρόκειται για τους Βάντερ, Σκοπελίτη, Παύλου, Ζάνο Μυτίδη και Κολαούτι. Αναμένεται ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν ακόμη τέσσερεις ότι αποχωρούν και επίσημα από την ομάδα της Λάρνακας. Πρόκειται για τους Νέγκρι, Φροξυλιά, Μασάνα και Σίμπο. Δηλαδή εννέα το σύνολο αποχωρήσεις. Αν προσθέσουμε και τον Μουρίγιο, ο οποίος δεν θα γραφτεί στην αρχική λίστα λόγω του τραυματισμού του, τότε δέκα εκτός περυσινού ρόστερ και τρεις μέχρι στιγμής έχουν προστεθεί. Το ότι θα προχωρήσει σε ακόμη τέσσερεις μετεγγραφές ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των «κιτρινοπράσινων», αυτό θεωρείται δεδομένο. Σίγουρα όμως θα θέλει να ενισχύσει και ποσοτικά το ρόστερ του και ψάχνει και για δύο με τρεις ποδοσφαιριστές κάτω των 21 χρονών, οι οποίοι μπορούν να γραφτούν στον κατάλογο Β’. Το επόμενο πρωτάθλημα είναι 36 αγωνιστικών και εκτός αυτού η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος και στην Ευρώπη. Αυτό το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος πάντα σε συνεννόηση με τον Τόμας Κρίστιανσεν θα προσπαθήσουν να φτιάξουν φέτος μιαν ακόμη καλύτερη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα