ΑΕΚ: Το καμπανάκι…και η ΑΕΛ

Όσο πιο γρήγορα ξεχαστεί η τριάρα από την Ανόρθωση τόσο καλύτερα είναι για τους ποδοσφαιριστές αλλά και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Η ομάδα του Τόμας Κριστιάνσεν δέχθηκε την βαριά ήττα από την Κυρία σε μια περίοδο που όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική της εικόνα.

Αυτό που παρουσίασε χθες στο Αντώνης Παπαδόπουλος δεν είχε καμία σχέση με την ΑΕΚ που είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια της και ως εκ τούτο γνώρισε τη βαριά ήττα.

Όπως

και να έχουν τα πράγματα η ομάδα του Δανού τεχνικού παραμένει στο κόλπο της Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος. Μπορεί η ΑΕΚ να οπισθοχώρησε στη βαθμολογία μετά και την ήττα ωστόσο οι βαθμολογικές διαφορές είναι μικρές και ο αγώνας κόντρα στην Ομόνοια είναι όλα τα λεφτά στην προσπάθεια της που κάνει για την έξοδο της στην Ευρώπη.

Ωστόσο πριν από αυτό τον σημαντικό αγώνα προηγείται ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ. Το 2-2 του πρώτου αγώνα δίνει ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα στην ομάδα της Λεμεσού ωστόσο στην ΑΕΚ είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν την μεγάλη πρόκριση.

Ο τεχνικός της ομάδας καλείται μέσα από τις προπονήσεις των ημερών να επαναφέρει την καλή ψυχολογία στους παίκτες του μετά και την ήττα από την Ανόρθωση και να ταξιδέψουν στο Τσίρειο με έναν και μοναδικό στόχο να φέρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό κυπέλλου στην Λάρνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα