ΑΕΛ: Όλα πιθανά με Λο Σαμπού

Σήμερα η κρίσιμη προπόνηση για τον Αφρικανό αμυντικό
----------------------------------------------------------------------------

Εξακολουθεί να είναι αμφίβολος ο Μασάμπα Λο Σαμπού για το μεθαυριανό ντέρμπι της ΑΕΛ με την Ανόρθωση. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός και στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Λογικά η σημερινή προπόνηση θα είναι η καθοριστική για το αν ο Σαμπού θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ή όχι. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να γίνει πρόβλεψη για

το αν θα κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο ο αμυντικός της ΑΕΛ. Με δεδομένη την απουσία του Σιέλη λόγω της αποβολής του με την Ομόνοια, αν ο Σενεγαλέζος δεν είναι έτοιμος τότε τη θέση του θα πάρει ο Σουάρες.

Ευχάριστα νέα έρχονται από τον νεαρό επιθετικό Γιάννη Μαύρου, ο οποίος ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Ο νεαρός επιθετικός, μέρα με την ημέρα, δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημά του και όταν επιστρέψει θα δώσει ακόμα μια επιλογή στον προπονητή του, όσον αφορά την επίθεση. Απ' εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση θα καθορίσει εν πολλοίς το πλάνο του Μάκη Χάβου για τον αγώνα του Σαββάτου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει τις σκέψεις του όσον αφορά την αρχική 11άδα που θα επιλεχθεί και με δεδομένο τις δυνατότητες του αντιπάλου.

Ο Μάκης Χάβος έχει μελετήσει πάρα πολύ την ομάδα της Αμμοχώστου, για την οποία έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη. Όμως θεωρεί ότι όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και τώρα η ΑΕΛ έχει τις ικανότητες για να πάρει τη νίκη. Να σημειώσουμε ότι αν η ΑΕΛ καταφέρει να κερδίσει το Σάββατο θα κάνει δύο νίκες στη σειρά για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2014. Για να το πετύχει όμως αυτό η λεμεσιανή ομάδα θα πρέπει να μη σπαταλήσει ένα ημίχρονο, όπως έγινε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής, γιατί μπορεί να το πληρώσει ακριβά, κόντρα σε μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα.

Μειωμένη τιμή
Η ΚΟΠ ενέκρινε το αίτημα της ΑΕΛ για μείωση της τιμής του εισιτηρίου του αγώνα με την Ανόρθωση και έτσι η γενική είσοδος έχει ορισθεί, όπως και στον αγώνα με την Ομόνοια, στα 12 ευρώ. Σκοπός των ανθρώπων της λεμεσιανής ομάδας είναι να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους οπαδούς τους στο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές να έχουν ακόμα μεγαλύτερη στήριξη και συμπαράσταση στον πολύ δύσκολο αγώνα που έρχεται. Ήδη στον προηγούμενο αγώνα ο κόσμος της ΑΕΛ στο γήπεδο αυξήθηκε, έστω και λίγο, και μετά την επιστροφή στις νίκες είναι λογικό να αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση. Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει σήμερα στο AEL Official Shop, από τις 09:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 15:00 μέχρι τις 19:00.

Οι διοικητικές εξελίξεις
Αντίστροφα μετρά η ΑΕΛ όσον αφορά το κεφάλαιο διοικητικά. Ήδη ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 21 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη εκλογική συνέλευση του σωματείου, στην οποία θα επικυρωθεί από τα μέλη της ΑΕΛ το νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως αυτό θα διαμορφωθεί στη συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας. Σημαντική εξέλιξη είναι και το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Γιάπας έχουν αποφασίσει πως θα παραχωρήσουν υπό τη διαχείριση του Σωματείου ΑΕΛ τις μετοχές της Εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ τις οποίες κατέχουν, έτσι ώστε το νέο Δ.Σ. του Σωματείου να μπορεί να διαχειρίζεται την Εταιρεία ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ και κατ’ επέκτασιν το Ποδοσφαιρικό Τμήμα της ΑΕΛ με μεγαλύτερη ευκολία.

Keywords
Τυχαία Θέματα