ΑΕΛ: Τελικά... στο «Tsarsko Selo» (ανακοίνωση)

Η ΑΕΛ ενημερώνει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ επιθυμεί να τοποθετηθεί αναφορικά με το θέμα της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων της ομάδας μας στο εξωτερικό ως ακολούθως και προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Αμέσως μετά τον τελικό κυπέλλου

και ενώ είχαμε προχωρήσει σε κράτηση αθλητικού κέντρου στην Ολλανδία, μας υποβλήθηκε πρόταση από την εταιρεία World Soccer Events για προετοιμασία σε αθλητικό κέντρο στην Ιταλία (Αρόνα) με αντάλλαγμα την εκχώρηση των δικαιωμάτων του ονόματος της ομάδας μας (τηλεοπτικά-εισιτήρια αγώνων) για φιλικά ή και τουρνουά στην Ιταλία.

Με την εταιρεία World Soccer Events ήμασταν σε συνεννόηση εδώ και δυο μήνες για ότι αφορούσε τα σχετικά οργανωτικά θέματα της προετοιμασίας. Ασφαλώς και κατέχουμε ολόκληρη την αλληλογραφία μεταξύ εμάς και της World Soccer Events από τότε μέχρι και σήμερα. Από τις 6 Ιουλίου είχαμε ενημερωθεί γραπτώς με επιστολή τους για την κράτηση στο ξενοδοχείο όπου θα κατέλυε η αποστολή μας, αλλά διακρίναμε ότι παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις των υπευθύνων τους ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων, εντούτοις ποτέ δεν μας εστάλη γραπτώς οτιδήποτε, με αποτέλεσμα να διατηρούμε τις έντονες αμφιβολίες μας. Έπειτα από συνεχείς και επανειλημμένες ενέργειές μας ενημερωθήκαμε τηλεφωνικώς χθες Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 19:00 ότι δεν είχαν εκδοθεί αεροπορικά εισιτήρια και ότι η εταιρεία τους δεν μπορούσε να προχωρήσει στην έκδοσή τους.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η Διοίκηση της ΑΕΛ σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας μας κατάφερε σε λιγότερο από 24 ώρες, έπειτα από συντονισμένες αλλά και αστραπιαίες κινήσεις της, να εξασφαλίσει την μετάβαση της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο «Tsarsko Selo» από την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 μέχρι την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2015. Πρόκειται για αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή του βουνού Vitosha, είκοσι περίπου λεπτά έξω από τη Σόφια και οι οποίες περιλαμβάνουν σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου, γυμναστήρια, αίθουσες για θεραπείες και πολλά άλλα.

Επίσης, έχουμε ήδη οριστικοποιήσει και δυο φιλικές αναμετρήσεις με την ASHDOD (Ισραήλ) στις 30 Ιουλίου 2015 και την CSKA Sofia στις 3 Αυγούστου 2015. Γίνονται προσπάθειες για ακόμα ένα φιλικό αγώνα, ο οποίος θα ανακοινωθεί το με το που θα οριστικοποιηθεί η ημερομηνία του.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να έχει σωστή κρίση και ταυτόχρονα να κλείνει τα αυτιά στους γνωστούς καλοθελητές που μονίμως τρέχουν να διαδώσουν ψεύδη κατά της ομάδας μας, με απώτερο στόχο και σκοπό να διαλύσουν το οικογενειακό κλίμα που με τόσο κόπο προσπαθεί η διοίκηση να κτίσει όλο αυτό το διάστημα.

Τέλος, η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ γνωστοποιεί ότι βάση των γραπτών αποδείξεων που κατέχει προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας World Soccer Events σε σχέση με τις όποιου είδους ζημιές υπέστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα