ΑΕΛ-Ολυμπιακός: Με το "δεξί" στο νέο της σπίτι!

Με το "δεξί" η ΑΕΛ στο νέο της γήπεδο, «Alphamega Stadium», αφού επικράτησε με 2-0 έναντι του Ολυμπιακού

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Παπαφώτης και Μπεραχίνο. Με αυτή την νίκη οι γαλαζοκίτρινοι έφτασαν τους 21 βαθμούς ενώ οι μαυροπράσινοι έμειναν στους 9.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν δις με Τζάλμα στο 11ο λεπτό και με τον Σάντος στο 17ο. Η απάντηση του Ολυμπιακού

ήρθε στο 22ο λεπτό, όμως, το σουτ του Κορμομά εντός περιοχής, κόντραρε στον Μπιλοβάρ και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος. 

Το πρώτο ιστορικό γκολ της ΑΕΛ στο νέο της σπίτι ήρθε στο 28ο λεπτό Ο Χάσα επιχείρησε την σέντρα στην αντίπαλη περιοχή, εκεί που ο Παπαφώτης με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μολ για το 1-0.

Στο 36ο λεπτό ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως, το σουτ του Πεχλιβάνη από κοντά κόντραρε ξανά στον Μπιλοβάρ. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια μεγάλη φάση για να φέρουν τον αγώνα στα ίσια, ωστόσο η κεφαλιά του Έσελιγκ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μούριελ.

Στο β΄μέρος είχε και 2ο δοκάρι ο Ολυμπιακός σε σουτ του Γκεριέρ.

Η τύχη ήταν με το μέρος των γηπεδούχων, που σκόραραν όταν στο 88ο λεπτό ο Μακρής έδωσε κάθετα στον Μπεραχίνο, αυτός πέρασε τον Μολ και με ψύχραιμο πλασέ, πλάγια εντός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.  

Keywords
Τυχαία Θέματα