ΑΕΛ-Ομόνοια 1-1: "Μοιρασιά" στο Τσίρειο,... βλέπουν επαναληπτικό!

ΑΕΛ και Ομόνοια έμειναν στο 1-1 στο Τσίρειο Στάδιο, για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola και πλέον είναι όλα "ανοιχτά" για τη ρεβάνς στο ΓΣΠ στις 13/4.

Θυμίζουμε ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ μετράει και οι "πράσινοι" έχουν ένα μικρό προβάδισμα για τη ρεβάνς.

Και τα δύο γκολ επιτεύχθηκαν στο Β΄ μέρος του παιχνιδιού με τον Μπρούνο Σάντος να σκοράρει

στο 49΄ και την Ομόνοια να βγάζει αντίδραση και να ισοφαρίζει σε 1-1, με τέρμα που σημείωσε ο Φώτης Παπουλής στο 60΄.

Ο αγώνας:

18΄Πρώτη καλή στιγμή για την Ομόνοια. Ο Μποτεάκ μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε την σέντρα, ο Μάταβζ δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Η μπάλα έφυγε εκτός περιοχής εκεί όπου ο Μπασιρού έκανε το σουτ στην κίνηση όμως δεν βρήκε στόχο.

19΄Νέα επίσκεψη των πρασίνων στην περιοχή του Μέγιερι. Ο Λοΐζου με εξωτερικό φάλτσο έκανε την σέντρα, πέρασε απ΄όλους η μπάλα. 

21΄Κάθετη του Παπαφώτη στην περιοχή της Ομόνοιας, βγήκε και μπλόκαρε ο Ουζόχο. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ βρήκε γκολ, αφού ο Σάντος στο 50’ με τρομερή ατομική ενέργεια νίκησε τον Ουζόχο από την κλειστή του γωνιά για το 1-0. 

Τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ, αφού δέκα λεπτά αργότερα ο Παπουλής μετά από άψογη συνεργασία με τον Μποτεάκ τελείωσε υποδειγματικά την φάση εντός περιοχής για το 1-1. Σημαντικό εκτός έδρας γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από πλευράς Ομόνοιας.

80΄Ευκαιρία για την ΑΕΛ! Ο Τσέποβιτς την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Έουλερ, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα. Δεν κινήθηκε καθόλου από την θέση του ο Ουζόχο.

ΑΕΛ: Μέγιερι, Μαζάν, Ριστέφσκι, Τεϊσέιρα, Σάντος, Νταβόρ (75΄Ρέινολντς) Παπαφώτης (88΄Φραντζής) Έουλερ (83΄Ριέρα) Μπαλντέ (46΄Τόρες) Μαρόσα (75΄Τσέποβιτς) Μιλιντσεάνου.

Στον πάγκο: Κεραυνός, Εβόρα, Φραντζής, Ντάφερβερλντ, Ρέινολντς, Τσέποβιτς, Τόρες, Ριέρα, Ανδρέου, Αντωνίου, Σωτηρίου, Μαΐντεβατς.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Λέτσιακς, Χούμποτσαν (69΄Ψάλτης) Γιούστε, Λανγκ, Χαραλάμπους, Μπασιρού, Λοΐζου (81΄Λοβέρα) Μποτεάκ, Παπουλής (90+3΄Ζαχαρίου) Μάταβζ (69΄Κακουλλής)

Στον πάγκο: Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Ασημένος, Χρήστου, Ζαχαρίου, Λοβέρα, Ασάντε, Κακουλλής. 

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

VAR: Fernandes Ferreira Vitor Jorge

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Keywords
Τυχαία Θέματα