Αυτό είναι το διάταγμα του Υπ. Υγείας - Τι περιλαμβάνει

Επειδή με Γνωστοποίηση που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ∆ημοκρατίας, κατόπιν εξουσιοδότησης του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Υγείας κήρυξε ως μολυσμένες τοπικές περιοχές με τον Κορωνοϊό COVID-19 δυνάμει του άρθρου 4 του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, Κεφ. 260, τις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου, εκδίδονται οι ακόλουθοι Κανονισμοί:

Παράρτημα Τρίτο (Ι): 5.6.2020. 2.1 Ο Κανονισμός 2.1(β) του περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) ∆ιατάγματος (Αρ. 28), διαγράφεται και καταργείται.

2.2 Επιτρέπεται η λειτουργία κινηματογράφων, θεάτρων και αιθουσών θεαμάτων σε κλειστούς χώρους, νοουμένου ότι τηρούνται οι κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.  

Παράρτημα Τρίτο (Ι): 19.6.2020. 2.3 Όλοι οι επιβάτες, οι οποίοι ταξιδεύουν προς τη ∆ημοκρατία, και εμπίπτουν στις διατάξεις των Κανονισμών 2.7 έως 2.14, του περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) ∆ιατάγματος (Αρ. 30), υποχρεούνται να συμπληρώνουν την κάρτα ταξιδίου, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προνοούνται στην ιστοσελίδα www.cyprusflightpass.gov.cy.

1500 2.4 Όλα τα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων επιβατών και προσωπικού που εισέρχονται και διακινούνται εντός των αεροδρομίων της ∆ημοκρατίας, οφείλουν να τηρούν τις κατευθυντήριες γραμμές που εκδίδονται από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

3. Το παρόν ∆ιάταγμα τίθεται σε ισχύ, άμεσα, με τη δημοσίευσή του στην Επίσημη Εφημερίδα της ∆ημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, Υγείας, #45,afto, ygeias, #45